Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire gyáva volna?

Ennyire gyáva volna?

Figyelt kérdés
Van egy férfi munkatársam, akinek nagyon sokat segítettem lelkileg. Ha padlón volt, mindig ott igyekeztem jobb kedvre deríteni, stb. Valamelyik nap viszont nagyon megbántott, és én nem vagyok alapvetöen haragtartó, de van egy bizonyos határ, amit átlépett. Ezt most nem részletezném mi volt az. (ne gondolhatok arra hogy pl "nekem akart esni" szexuálisan)Lényeg hogy üzenet formájában bocsánatot kért, de nem reagáltam rá. 2 napig szabin voltam, majd amikor mentem dolgozni, át sem mentem az irodájába. Tegnap mondták a többiek hogy vett nekem vmi ajándékot a születésnapomra ami a napokban volt. Tegnap munkával kapcsolatban kèrt tölem segítséget ezért átmentem hozzá, elmondtam mit hogyan kell, és ennyi. Ezen kívül semmit nem beszèltünk. Pár óra mulva megint telefonált hogy menjek át mert megakadt vhol. Átmentem megint. A tönbbiek már nevettek mert tudta mindenki hogy ez csak ürügy. Lényeg hogy elmondtam megint mit hogyan, de végig éreztem hogy vmit mondani akar.Visszamentem a helyemre. Kérdezték hogy odaadta az ajándékodat? Mondom nem, személyesen fel sem köszöntött. A többiek szerint szerelmes belém de gyáva. A megbántásomért sem kért személyesen bocsánatot, vett nekem ajándékot de nem meri odaadni, személyesen fel sem köszöntött. Ennyire gyáva lenne? 28/N
2014. febr. 1. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen emberek; én simán elképzelhetőnek tartom.

Ha akarsz valamit tőle, azt kb. neked kell kihúznod belőle, eleinte biztos, addig, amíg meg nem jön a bátorsága.

2014. febr. 1. 09:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy megbántott ahogy ritkán szoktak. Akik ismernek azok tudják hogy nem vagyok haragtartó. Azt viszont elvárom hogyha vki tökös csávó tud lenni akkor amikot megbántja a másikat, akkor akkor is legyen tökös csávó ha a másik elé kell állni és bocsánatot kérni!
2014. febr. 1. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Biztos szégyelli magát + a helyzetet rontja, hogy gátlásai lehetnek szerelmi téren és ezért nem mer lépni semmit.

Egyébként teljesen igazat adok neked.

2014. febr. 1. 10:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Megmondom öszintén hogy vonzódtam én is hozzá, de a megbántásával és az utána lévö viselkedésével férfiatlan lett a szememben. Egyik nö sem egy ilyen gyámoltalan gyáva férfire vágyik. Én sem. Egyébként szívem szerint az ajándékát sem fogadnám el.
2014. febr. 1. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor hát ne fogadd el. Ha mégis összeszedné a monyóját és át akarná adni, akkor megmondod, hogy értékeled a kedves gesztust, de nem fogadhatod el.
2014. febr. 1. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha már eleve a padlón volt, akkor szvsz kissé más az elbírálás.

Különben azzal, hogy az írásbeli bocsánatkérésére nem válaszoltál szándékosan semmit és még utána hidegen viselkedtél vele, azt sugallhattad, hogy "vége, nem bocsátasz meg, hagyjon békén". Vagy legalábbis így jöhetett le neki, mivel padlón van amúgy is.

Egészen biztosan ezt akartad üzenni? Nem lett volna jobb mondjuk valami választ írni?

Nem tudom, mivel bántott meg, de ha meg tudnál neki bocsátani, akkor ezt szerintem túljátszottad kicsit.

Értem én, hogy nem vonzó viselkedés (nekem az is meglepő, hogy padlón lévő férfi lehet vonzó egy nő számára, persze sok nő kedves, megértő stb. a padlón levő urakkal, de hogy vonzónak tartsák, az nekem új, persze nem tudok női fejjel gondolkozni), de azt is gondold át, amit írtam. 28F

2014. febr. 4. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:

"Megmondom öszintén hogy vonzódtam én is hozzá, de a megbántásával és az utána lévö viselkedésével férfiatlan lett a szememben. Egyik nö sem egy ilyen gyámoltalan gyáva férfire vágyik. Én sem."

Na ez az, de nem gondolod, hogy ez egyenes következménye annak, hogy padlón van? Szerintem aki padlón van, attól normális, hogy gyámoltalan, ezt el kell fogadni, emberek vagyunk. Így tartom humánusnak, viszont nem kell neked egy padlón lévő férfibe beleszeretni, az is igaz!

2014. febr. 4. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!