Hazugság. Mi a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Arra szeretnélek kérni titeket, hogy meséljetek el nekem egy történetet arról, amikor hazudtatok valamit és lett valami komolyabb következménye ami miatt nagyon megbántátok. Akármilyen tapasztalati történet érdekel a hazugsággal kapcsolatban. Nagyon nagyon fontos lenne!2014. jan. 30. 21:27
1/5 anonim válasza:
hazug embert hamarabb utol érik,mint a sánta kutyát!
3/5 anonim válasza:
Nekem még csak jó jött ki abból, ha hazudtam:)
4/5 anonim válasza:
Az iskolában eltűnt a napló, és én azt mondtam nem tudom, hogy hol van, pedig nálam volt otthon. Roppant mód idegesítő volt hazugságban élni, aztán csak ki böktem, hogy nálam van, akkor meg anyám miatt kezdtem parázni. Aztán végül minden megoldódott.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi az előzőt:) akkor kezdem én. tavaly nyáron lementem a strandra, de azt hazudtam a szüleimnek hogy egy barátnőmhöz megyek. természetesen sikerült lekésnem az utolsó buszt és amúgy sem laktam valami közel, úgyhogy csurom vizesen álltam az utcán tétlenül hogy most mit csináljak..
ehhez hasonló dolgok érdekelnének:D
2014. jan. 31. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!