Kedvelitek-e (nem vagyok rasszista, csak felmérést végzek - mert házi feladat)?
Figyelt kérdés
Ezt most nem rasszista indítékból kérdezem, csak felmérést végzünk etikából a suliba (házi feladat). Tényleg ne vegyétek úgy, hogy rasszista vagyok, csak lenne egy kérdésem. Kedvelitek-e a cigányokat? (miért, volt már velük tapasztalatod?) Köszi!2014. jan. 25. 15:23
11/11 anonim válasza:
alapvetően inkább kerülöm őket. látom nagy részük mit csinál, sajnos voltak már nekem is negatív tapasztalataim velük, még ha nem is torkollott tragédiába, de utána megfogadtam hogy inkább a közelükbe sem megyek.
nagyon más kultúra, ami nem illik a magyar vérmérséklethez. az integrációt iszonyatosan elhibázott lépésnek tartom, és ezt sok elvetélt kísérlet is bizonyítja. nem velünk, többségi társadalommal van a baj, hanem velük, akik nem akarnak a normák szerint élni. ettől még lehetnek hagyományaik, hiszen a zsidóknak, sváboknak is vannak, de nekik emellett az is magától értetődő hogy betartják a törvényeket, tisztességesen dolgoznak, nem élősködnek másokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!