Vikica1998 kérdése:
Szerintetek az ciki ha 16 éves korban nem érdekel az erotika?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 07:12
1/4 anonim válasza:
majd fog érdekelni,csak találkozzál egy olyannal aki kiváltja belőled,azt máris éjjel nappal ezen agyalsz,))
2/4 anonim válasza:
Addig jó neked. Utána más sem fog érdekelni :P
Eljön majd az az idő is, mindenkinek máskor. No para :)
3/4 A kérdező kommentje:
mert egyik társkeresőn egyik 18 éves csávó ki volt akadva rám h engem nem érdekel az erotika 15 évesen...
2014. jan. 23. 11:12
4/4 anonim válasza:
Van, akinek nemcsak ebből áll az élet. Ez csak egy ösztön, nem kell állandóan ezzel foglalkozni azért, mert még a csapból is ez folyik, meg a nyamvadt média is ezt szajkózza. Engem sem érdekelt soha, ennyi idős koromban sem érdekelt és nem lettem se apáca, se frigid, se remete. Vannak értelmesebb körök is, nemcsak ilyen való világ feelingűek, akiknek a szexnél megáll a gondolkozási képességük és nem látnak tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!