Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nálatok is kedvesek a tanárok?

Nálatok is kedvesek a tanárok?

Figyelt kérdés
Pl természet ismeret tanàr:4,44-revállok és felelek töri tanár:3,4 re feleltette egyik osztálytársam. És így megadta a jobb jegyet.

#tanár #tem ism
2014. jan. 22. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk igen :) De nem mindenhol minden tanár ilyen.
2014. jan. 22. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen szerencsém. Kaptam már 3,7-re "nagy jóindulattal hármast", sőt, egyszer volt, hogy 4,6-ra lettem közepessel lezárva.
2014. jan. 23. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:

nem gondolom, hogy ez mindig pozitív lenne a diákra nézve ha a tanár a jobb jegyet adja.

velem ez ritkán fordult elő, nálunk vagy az volt, hogy a "megfelelő" jegyet kaptad, vagy pedig "pofára" ment a dolog.

volt egy-két osztálytársnőm akik előszeretettel néztek félévkor, meg év végén nagy kutyaszemekkel a tanárokra a jobb jegy érdekében, plusz egyéb bájaikat is bevetették ezért.

nem hiszem, hogy a tanár jólelkűsége/ "kedvessége itt kezdődik, hogy a jobb jegyet adja meg.

2014. jan. 23. 11:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Szigorúak de a második félév a kegyetlen megtorlás lesz ezt mondta a töritanár
2014. jan. 23. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!