Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, nektek nincs hányinge...

Férfiak, nektek nincs hányingeretek még?

Figyelt kérdés

Akárhova nézek, interneten is, csak ilyen nőket látok:

[link]

És az ilyen nőkhöz ezek a férfiak illenek izomban (macsó): [link]

És minderről sajnos a média tehet!

Valami egyszerű, olyan nő, aki nem pózol a fényképezőgépével, okostelefonjával, és nem divatőrült?

2014. jan. 19. 19:47
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak figyelmeztetlek titeket hogy ez a szellemileg sérült kb naponta feltesz egy ilyen provokatív kérdést, felesleges leállni vitázni vele :)
2014. jan. 19. 20:08
 12/33 anonim ***** válasza:
Ja jó, akkor én sem fárasztom magam feleslegesen :)
2014. jan. 19. 20:09
 13/33 anonim ***** válasza:

Tényleg az önértékeléseddel van baj.

Én is így öltözködöm néha, és baromira nem kockahas vagy külső alapján választanék magamnak párt, a divatnak a párválasztáshoz semmi köze.

2014. jan. 19. 20:10
 14/33 A kérdező kommentje:
Állandóan a Hugo Boss, Gucci, Roland divat ház... Nem véletlenül reklámozzák ezeket. Internetes reklámok meg folyton az ismos férfitesteket reklámozzák: Fogyjál le, legyél izmos!
2014. jan. 19. 20:10
 15/33 anonim ***** válasza:

A kivételek erősítik a szabályt. Nem minden nő ilyen! Kikérem magamnak!

Különben is a szépség relatív. A tetszés, a külsőség fontos, mert a külső megfog, de a belső megtart. Nem mindenkinek Brad Pitt az "isten".

2014. jan. 19. 20:15
 16/33 anonim ***** válasza:
Áruld már el, hogy mi köze van a márkáknak az izmos testhez? Tudomásom szerint a ruhákat nem csak egy méretben gyártják, a Tesco-s F&F például gyárt egészen nagy méretű ruhákat is, amik nem éppen a soványságot támogatják. Persze, hogy nem elhízott emberekkel reklámozzák a termékeiket, de nem is csak ropivékony embereknek szánják. Ezzel rajtad kívül mindenki tisztában van.
2014. jan. 19. 20:17
 17/33 anonim ***** válasza:

Kérdező! Abból a szempontból, hogy a médiának befolyásoló szerepe van, személyiség formáló hatással bír: igazat adok. Én is úgy látom, egyre több közöttünk a sznob és az agy mosott ember.

Viszont az már nem nem állja meg a helyét, hogy az első képen szereplő hölgyhöz mindenképp a második képen szereplő férfi társítás illik.

Biztos vagyok abban, hogy találsz majd ízlésednek megfelelő lányt is.

Szerintem

2014. jan. 19. 20:30
 18/33 A kérdező kommentje:

Mindenki szeme előtt ott a megoldás, csak ezt senki sem látja! Ez olyan, mint amikor az emberek Gyurcsányra meg Bajnaira szavaznak, holott tudjuk, mit műveltek azelőtt!

5-10 év múlva minden nő így fog öltözködni, mint a képen látható nő. Mibe fogadjunk!

2014. jan. 19. 20:30
 19/33 anonim ***** válasza:

nekem ettől a médiaközhelytől van hányingerem.

igen, a média hibás mindenért meg a videojátékok. az, hogy életed másik 10-14 óráját nem a gép, tv meg plakátok előtt töltöd, mégis hülye leszel, semmit nem jelent.

a média diktálta a bennszülötteknek is, hogy az átdöfött orr meg a sok nyaklánc szexi, túl sok valóvilágot néznek szegények, amiről leyébként fogalmam sincs miaz, de hajrá aurélió!

a képen lévő kislány nem nő, és nem illik hpozzá igényes férfi.

"Már megint te vagy médiamániás?"

támad a média, gyorsan húzzuk ki a zinternettet!

2014. jan. 19. 20:31
 20/33 anonim ***** válasza:
így van, hajrámagyarok hajráfidesz mocskoskommunistamocskos elmútnyócév ballibzsidócigány meg a média!
2014. jan. 19. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!