Férfiak, nektek nincs hányingeretek még?
Akárhova nézek, interneten is, csak ilyen nőket látok:
És az ilyen nőkhöz ezek a férfiak illenek izomban (macsó): [link]
És minderről sajnos a média tehet!
Valami egyszerű, olyan nő, aki nem pózol a fényképezőgépével, okostelefonjával, és nem divatőrült?
Tényleg az önértékeléseddel van baj.
Én is így öltözködöm néha, és baromira nem kockahas vagy külső alapján választanék magamnak párt, a divatnak a párválasztáshoz semmi köze.
A kivételek erősítik a szabályt. Nem minden nő ilyen! Kikérem magamnak!
Különben is a szépség relatív. A tetszés, a külsőség fontos, mert a külső megfog, de a belső megtart. Nem mindenkinek Brad Pitt az "isten".
Kérdező! Abból a szempontból, hogy a médiának befolyásoló szerepe van, személyiség formáló hatással bír: igazat adok. Én is úgy látom, egyre több közöttünk a sznob és az agy mosott ember.
Viszont az már nem nem állja meg a helyét, hogy az első képen szereplő hölgyhöz mindenképp a második képen szereplő férfi társítás illik.
Biztos vagyok abban, hogy találsz majd ízlésednek megfelelő lányt is.
Szerintem
Mindenki szeme előtt ott a megoldás, csak ezt senki sem látja! Ez olyan, mint amikor az emberek Gyurcsányra meg Bajnaira szavaznak, holott tudjuk, mit műveltek azelőtt!
5-10 év múlva minden nő így fog öltözködni, mint a képen látható nő. Mibe fogadjunk!
nekem ettől a médiaközhelytől van hányingerem.
igen, a média hibás mindenért meg a videojátékok. az, hogy életed másik 10-14 óráját nem a gép, tv meg plakátok előtt töltöd, mégis hülye leszel, semmit nem jelent.
a média diktálta a bennszülötteknek is, hogy az átdöfött orr meg a sok nyaklánc szexi, túl sok valóvilágot néznek szegények, amiről leyébként fogalmam sincs miaz, de hajrá aurélió!
a képen lévő kislány nem nő, és nem illik hpozzá igényes férfi.
"Már megint te vagy médiamániás?"
támad a média, gyorsan húzzuk ki a zinternettet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!