Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mondanátok olyan filmeket,...

Mondanátok olyan filmeket, amik gondolkodásra késztetnek? Komolyak, lehet művészfilm, akármi!

Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 11:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, de én komolya lelki filmekre gondoltam, és szerintem a remény rabjai és az életrevalók az ilyen kategóriát meg sem közelítik, valami ütős legyen (reqiemhez hasonló), rosszul tettem fel a kérdést, bocs..
2014. jan. 18. 14:40
 12/21 anonim ***** válasza:

Azért, mert téged azok a filmek nem mozgatnak meg, még másokra hathatnak nagyon komolyan is. Ez szubjektív dolog, mert nem biztos, hogy maga a film van rád hatással, ha nem lehet csak egy momentuma. De az is lehet, hogy az akkori állapotodban megérint, de ha más helyzetben lennél, egyszerűen tovább kapcsolnál.

Rám legutóbb a Szabadesés című film hatott a legmélyebben, amiben 2 férfi egymásba szeret. Egyáltalán nem művészi, de attól még megérinthet.

2014. jan. 18. 22:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Persze, igazad van, én ezt tudom! köszönöm az ajánlásokat, utánuk nézek :)
2014. jan. 18. 22:06
 14/21 anonim válasza:
A mintatanár/Detachment/, Éli könyve
2014. jan. 19. 23:30
 15/21 A kérdező kommentje:

Utolsó!

A mintatanárt megnéztem. Nagyon egybevág a múltammal, jelenemmel és jövőmmel, köszönöm..

2014. jan. 20. 15:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Ilyeneket keresek.
2014. jan. 20. 15:21
 17/21 anonim ***** válasza:

Ádám almái (svéd, azt hiszem)

Császárok klubja (The Emperor's Club), aminek a tévhittel ellentétben semmi köze a Holt Költők Társaságához

Zuhanás (The Fall)

Tigris a hóban

2014. jan. 27. 21:43
 18/21 anonim ***** válasza:

vagy

Holdfény és Valentino

Patagonia

Edge of love

2014. jan. 27. 21:44
 19/21 anonim válasza:
#14-es vagyok/ Örülök hogy ilyet kerestél, és ilyet is mondtam :) Ez tipikusan olyan, ami gyomorszájon vág, hogy "ez az élet apukám, és rá lehet húzni bárkire, mert mindenkinek van mondanivalója..."
2014. febr. 10. 00:08
 20/21 A kérdező kommentje:

:)

Ajánlom figyelmedbe a következőt, szerintem van benne valami..

http://www.youtube.com/watch?v=gbc7jtmuOJM

2014. febr. 10. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!