Te befeküdnél utcai cipővel az ágyba?
Jó a kérdés :) Én amint hazaérek,az az első,hogy cipő le, kézmosás, és átöltözök otthoni ruhába. Sőt az utcai pl. sötét ruháimat nem mosom ki az otthoni sötét színűekkel.
De ismerek olyan embereket,akik befekszenek utcai cipővel és ruhával az ágyra, és otthon mezítláb vannak,ráadásul kutya is van,az is felmegy az ágyra. Igen vannak ilyenek is,egyébként jó emberek, de tény hogy nagyon koszosak.
Még az előszobaszőnyegre se szeretek rámenni kinti cipővel, nemhogy az ágyra.
Amint hazaérek átöltözöm, a megvetett ágyra még az itthoni ruhámban sem ülök rá, csak és kizárólag megfürödve, hálóruhában :)
Az ágytakaróra viszont rá szoktam ülni kinti ruhában is, mondjuk ritkán tömegközlekedek, leülni se nagyon szoktam sehol, szóval az se nagyon koszos.
Részegen se feküdtem le soha ruhában, még megfürödni is igyekeztem mindig, mondjuk volt amikor inkább csak kókadtam a kádban és engedtem magamra a vizet, de legalább a tisztaságfeeling megvolt.
Én sem.
Télen, friss zoknival igen, de utcai cipővel sosem.
Mostanában előfordul, hogy utcai cipőben ledőlök az ágyra, de arra azért megpróbálok figyelni, hogy a cipőm lelógjon az ágyról.
Alapjáraton amúgyis levan takarva az "alvós" ágynemű egy pléddel, vagy lepedővel...
Régen viszont nagyon figyeltem az "Ágyban nincs utcai ruha" szabályra. Részegen belebuktam a kádba, cipőben, farmerban, ingben, az "igénytelenség" helyett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!