A cipővel vagy velem van a baj? Mindig feltörik a lábam.
Figyelt kérdés
Most kaptam egy Nike flex futócipőt, elég drága volt... 3 km után feltörte a lábam...az előző futócipőm is nike volt, semmi extra, az is feltörte, csak máshol...Futózokni van rajtam, akkor mi a baj? Karácsonyra kaptam ezt a cipőt, úgyhogy most nem tudok újat kérni, és amúgy is 20 ezer felett volt.
Mit tegyek?:( Vegyek vastag futózoknit?
14/L
2014. jan. 2. 21:40
1/5 anonim válasza:
Te vagy a hibás! Miért nem veszel másik cipőt?
2/5 A kérdező kommentje:
Azért, mert elég drága volt! És amúgy is, nincs pénzem 14 évesen egy jó futócipőre, a szüleim meg nem vesznek, tekintve, hogy most kaptam.
2014. jan. 2. 21:48
3/5 anonim válasza:
Talán nem akkora a lábad, mint gondolod. Még növésben vagy, nem lehet, hogy 39-es helyett 40-es kéne? (nem tudom hányas a lábad, csak példának mondtam).
4/5 anonim válasza:
Az új cipőim eleinte nekem is feltörik a lábam, de egy idő után kellően kitaposom és nagyon kényelmes lesz.
5/5 anonim válasza:
Én lúdtalpas vagyok, heti hat futóedzéssel. Régebben minden cipőmben nagyon fájt a lábam, de csináltattam sportoláshoz való talpbetétet, azóta teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!