Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltzok rólam? 11/f

Mit gondoltzok rólam? 11/f

Figyelt kérdés

Magamról:természet ismeretből,történelemből,nyelvtanból 5-ös vagyok irodalomból dicséretes 5-ös vagyok mivel csak ötösöm van .matekból és angolból 4-es vagyok következő félévben javítok a többi tantárgy nem fontos tóbbi tulajdonság:

Félős,nagyon gyenge(legyengéb osztályból)sokszor sírok fiú létemre.ennyit

2014. jan. 16. 18:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Gondoltzok=gondoltok
2014. jan. 16. 18:57
 2/8 anonim válasza:
Hát ezt nehéz eldönteni, de hogy nézel ki? nem szoktak csúfolni? küld priviben egy képet magadról! ;)
2014. jan. 16. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:

nem kell kép- milyen ötlet már?

Jól tanulsz, irodalom kiváló, érzékenyebb vagy a megszokottnál.

Azt javaslom írj naplót!

Az segít egy kicsit az érzékenységedet mederben tartani, hogy ne csorduljon túl.. Segít az élmények feldolgozásában. Rendezettebb leszel, erősebb. Minden este szánj rá egy 10-15 percet. Megéri. Nem szabad azt hinni, hogy valami romantikus leányműfaj a napló. A nagy írók mind írtak naplót- olyan volt nekik, mint zenésznek a skála, ujjgyakorlat. Sok híres is lett ezekből a naplókból, Márai, Tolsztoj- de sok más is. Hires és nagyon jó Karinthy Frigyes gyerekkori naplója- olvasd el!

2014. jan. 16. 19:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó kössz
2014. jan. 16. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó kösszii
2014. jan. 16. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Kit érdekelnek a jegyeid? Semmi közük a személyiségedhez.

Véleményem szerint később már nem fogsz ennyit sírni és félni, ha többet tapasztalsz, de attól még szentimentálisabb személyiség maradsz, mint az átlag.

2014. jan. 16. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Ügyesen tanulsz nekem is csak a matek meg az angol 4-es többi 5-ös biosz, kémia meg dicséretes:p

Azért sírsz mert még kicsi vagy néha én is szoktam majd kinövöd:D

Szerintem is írj naplót!!:D

14/l

2014. jan. 17. 13:41
 8/8 anonim válasza:
Az unokatesóm még 16 évesen is szokott sírni.Ez nem szégyen.Tök jó a tanulmányi eredményed!Én matekból 3-as lettem xd
2014. aug. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!