Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szenvedés és kedvtelenség...

Szenvedés és kedvtelenség undor. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szenvedést érzek nem akarok élni. fáradt vagyok,de nem bírok aludni egyszerűen nem megy,tanulnom kéne de az se megy feleslegesnek is érzem ,hogy belekezdjek. Borzalmas ez a világ úgy érzem nem bírom ezt a szenvedést,ami van bennem. Nem bírom elviselni,hogy szakítottak velem,hogy senki se szeret és sose jó semmi,hogy ennyire sikertelen vagyok és gyenge. Képtelen vagyok bármire is. Mit tegyek hogy ne érezzem magam ennyire rosszul?
2014. jan. 14. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban!!!

De amúgy komolyra fordítva,depressziós vagy.Psichologushoz kellene menned,én is azt tettem.

2014. jan. 14. 16:15
 2/3 anonim válasza:
Mindenki járt már legalább egyszer ebben a cipőben. Én is, sőt most is a szélén vagyok,nekem mindig a társaság a gyógyír. Ha még nehezen is veszed rá magad, menj el a barátaidhoz, vagy szórakozni. Ismerkedj. Akár interneten keresztül. Csak ne streszeld magad feleslegesen! :)
2014. jan. 14. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj pszichiáterhez.
2014. jan. 15. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!