Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » FIÚK, mi tetszik benne?

FIÚK, mi tetszik benne?

Figyelt kérdés

Ismerösöm 13 éves,esze nm sok van, cigizik, minden hétvégén leissza magát, a telefonja a meztelen képeivel van tele, undoritó. De mégis mindenki őt akarja.. Miért?

Fiúk, mi tetszik az ilyen lányokban?

kort irjatok :)

2013. nov. 23. 14:41
 1/7 anonim válasza:
Azért akarják őt mert látszik rajta hogy könnyű megdugni. Az ilyen nem feltétlen tetszik a fiúknak csak megdugják és kész. 16/F
2013. nov. 23. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Könnyü préda azért. Gondolom könnyen meg tudják ke**lni föleg ha le issza magát. Nem őt akarják,hanem csak mindenki meg akarja d**ni. De én sem látom értelmét ilyen lánnyal a párkapcsolatnak. 16évesen már k**va lesz nagy valószinüséggel. 18F
2013. nov. 23. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem komoly barátnőnek akarják :D
2013. nov. 23. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ki az? Engem érdekelne :D
2013. nov. 23. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki az a hülye aki megakarna dugni egy 13 éves takonyt??
2013. nov. 23. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
SEMMI NEM TETSZIK BENNE (14f)
2013. nov. 23. 19:53
 7/7 Emberek ***** válasza:
semmi nem tetszik benne nekünk, csak néhány ilyen selyemfiúnak kinéző valakiknek, akikből férfi nem lesz az életben, de azoknak is csak arra kell, hogy megrakják
2013. nov. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!