Miért vannak úgy oda, ha Afrikában, Ázsiában, Indiában éheznek az emberek, mikor Magyarországon is rengetegen éheznek?
Azt látom ismerőseimen, hogy ha látnak Afrikai éhezőkről képet sajnálják őket, és szomorkodnak, hogy rossz nekik, nem lehet jó ott lakni, szegények!
De ha Magyarországon látnak éhezőket, az valahogy nem nagyon izgatja őkez...
De elég sokan éheznek Magyarországon is! Az miért nem olyan megrendítő?
Nem tudom, hogy lehet összehasonlítani a magyar szegényeket az afrikaiakkal.
Ezeknek a csóróknak még tiszta ivóvizük sincs, még kukázni sem tudnak maguknak egy kis kenyeret, meg semmi.
Az itten hajléktalant összehasonlítani egy afrikai éhezővel, az pont olyan mintha a majmokat hasonlítanád Einsteinhez!
Azért mert a nyomor Afrikában a társadalom sokkal több tagját érinti, mint Magyarországon, és mert különböző szívettépő cikkek, filmek és fotók bejárták a világot. Plusz még az éhínséghez jönnek hozzá a népirtások, betegségek, háborúk, a háborús területeken történő gyémántbányászat, stb.
Az viszont egyszerűen NEM IGAZ, hogy Magyarországon csak az éhezik, akit a szülei éheztetnek, bár ezt tudom, hogy nem Te írtad kérdező.
Szerintem a durvább cigánytelepeknél eléggé általános lehet a probléma. Bár őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy csak ott van ilyen, de ott biztosan. Beírtam keresőbe, hogy éhezés és cigánytelep, és ezt dobta ki elsőnek: [link]
na hat engem nem hat meg semmifele ehezo. se Afrikabol se Magyarorszagrol se gyerek se felnott.
De egy ehes kutya vagy macska meghat es igyekszem rajta segiteni azonnal.
Kerdezo te ismersz a kornyezetedben BARKIT rokont, baratot szomszedot tavoli ismerost ismetlem BARKIT, aki ehezik?
mert en meg senkit se hallottam aki azt mondta volna igen a szomszedom EHEZIK ures a hutoje (vagy nincs is neki) es nincs egyetlen falat etel a lakasaban a csapvizen kivul semmit nem tud fogyasztani? tudsz ilyenrol? mert ez az ehezes.
Utolsó jól írta.
Ezeknek az embereknek nem pénzzel lehet segíteni mert az eköltik egyből.
Nekik munkával, iskolákkal és infrastruktúrával lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!