Miért van ennyi rasszista Magyarországon?
Sziasztok!
Most lett elegem! Mivel én is cigány vagyok, DE Dolgozom, eltartom a gyerekeimet, ők iskolába járnak, az egyik már középiskolába. És már a külsejük alapján elitélik őket. Soha, soha nem csinált a családunk semmi rosszat, nem csaltunk, nem hazudtunk, nem lopunk. Például nézzétek meg ez alatt a videó alatt a kommenteket: http://www.youtube.com/watch?v=Kfubcnx10so
Igen, való igaz, hogy a cigányok szoktak rosszat csinálni, de a MAGYAROK IS! Csak azokat igyekeznek félresöpörni. Ha egy magyar lop, azt mikor mondják be a hiradóba? Ha egy cigány lop, azt egyből. Nagyon kezd ebből elegem lenni.
A világon mindenhol ugyan ennyi rasszista van. Egyébként nem kellene egy ilyen kérdést kiírni, mert ezzel is csak a feszültséget és a vitát szítod az emberek között.
És sajnos olyan időket élünk, ahol a magadfajta normális, jóravaló embereket a bőrszínük alapján meg fogják ítélni és ti fogjátok a rövidebbet húzni a többi cigány miatt, akik lopnak, erőszakosak, stb., akiket a magyarság legnagyobb része megvet, utál és joggal, de ugyan úgy utálja a magyar, vagy akármilyen másik nemzetiségű embert is, aki így viselkedik.
Nem akarlak megsérteni, örülök, hogy vannak rendes cigányok, az én ismerőseim között is vannak, csak sajnos ez a ritkább.Viszont nagymértékű utálatot=rasszizmust lehet látni a magyarok ellen a cigányságnál. Ez a kérdés is eléggé rasszista, hiszen nem minden magyar utál minden cigányt.
A cigányok többségét, az ingyenélőket viszont nem lehet szeretni. Csalnak, rabolnak, lopnak, megfenyegetnek, kötekednek, és szülnek, hiszen a gyerekek után kapott segélyekből élnek. És az ilyenek vannak többségben, nem képesek alkalmazkodni.
Én is tapasztalom, hogy mennyi a rasszista, idióta ember. Bevallom, bizonyos szintig én is az vagyok, de nem faji alapon. Én azokat az embereket rühellem, akik lopnak, csalnak hazudnak, legyen az magyar, cigány, afrikai, ázsiai.
De sajnos van annak alapja, hogy a cigányokat valahogy jobban utálják itt nálunk. A legtöbb rossz tapasztalat cigány származású emberhez köthető, nekem is van egy pár. Pedig az egyik dédszülőm nekem is cigány volt, mégsem nézek rájuk jó szemmel.
Viszont a normális cigányokat én már nem is nevezem cigányoknak. Számomra maga a cigány kifejezés ezekre a mosdatlan, balhés, hangoskodó idiótákra vonatkozik.
De hogy mondjak egy elég fura dolgot: exbarátom nagy magyar, amolyan igazi hazafi. Aztán amikor elmondtam neki, hogy az egyik dédszülőm cigány volt, úgy fölkapta a vizet, hogy ellökött és kirohant a lakásból. Utána még együtt voltunk egy ideig, de ezt sosem tudtam neki megbocsájtani. Szakításkor még a fejemhez is vágta, hogy nem akart volna tőlem gyerekeket, mert "nem szaporítja ezt a fajta népséget".
Az ilyen barmokat legalább annyira utálom, mint az alja cigányokat.
Erős provokációnak érzem a kérdést. Feltehetném ugyanezt, a saját szemszögemből/szemszögünkből.
1. Miért kell félnem Magyarországon?
2. Miért nem mehetek végig este a belvárosban, anélkül, hogy belém kössenek a cigányok?
3. Miért kell lopni?
4. Miért kell erőszakoskodni, bántani másokat, rongálni, provokálni az embereket?
5. És végül, ha ezek után elítélnek, utálnak, miért kell csodálkozni?
Én elhiszem neked, hogy te más vagy. Te elhiszed nekem, hogy ez engem nem érdekel? Lehet ezen napokat vitatkozni, biztos van olyan cigány, amelyik "más", és olyan is biztosan van, aki ezt elhiszi, és tesz különbséget. Én már nem tudok. Nagyon rossz környéken nőttem fel, mondhatni egy cigánytelep mellett. Mindennapos volt a rendőrség, a verekedés, a kutyaviadal, az ordibálás, veszekedés, ivás, lopás, rongálás. Köszönöm, elég volt.
Egyébként nem értem a felháborodásod, hiszen jelenleg még a politika is mellettetek áll. Az folyik mindenhonnan, hogy cigánybűnözés az nincs. Ellenben a Gárda az magyarbűnözés volt. (Ki érti ezt?) Ugyanazt csinálták amit ti is, csak nekik volt nevük. De én mindennap nézem a Híradót, te szoktad nézni? 10 elkövetett bűncselekményből hány fehérbőrűt látsz? 10-ből 9-et cigány követ el. És a legundorítóbbakat. Gyerektől lop, öregtől lop, öreget megver, kirabol.
Ezeken érdemes lenne elgondolkoznod. Ha te tényleg más vagy, és értékes embernek tartod magadat, akkor szépen csendben ezeket tudomásul veszed, és nem vitatkozol tovább, mert rájössz, hogy igazam van. Bár ha ez így lenne, ez a kérdés sem született volna meg. Pláne nem próbálod ránk, magyarokra fogni a te fajtád elkorcsosodását.
Minden fajban és nemzetben vannak erkölcstelen, undorító emberek. Csakhogy az nem mindegy, hogy arányaiban tekintve magyarból van több ilyen vagy cigányból. Nem tudom, hogy Te mégis milyen híradót nézel, de akkorát hazudtál. Pont, hogy a cigánybűnözést közlik a legárnyaltabban. Van, hogy még a bőrüket is kifehérítik a képeken, többnyire még csak ki sem mondják, hogy cigány volt az elkövető... Volt, hogy máshonnan tudtam meg, hogy azt a gyomorforgató dolgot igazából egy cigány tette, amit a híradóban 'elfelejtettek' megemlíteni.
Az meg a másik, hogy a normális cigányból elenyészően kevés van, úgyhogy semmi alapod nem lehet rá, hogy elvárod, hogy ne gyűlöljük őket, mert az ember élete során találkozik 1-2 normálissal, vagy még annyival sem, csak az ismerősétől hallotta, hogy van ilyen, úgyhogy nevetséges, hogy ezt várod el azok után, hogy félelemben kell lennie egy magyarnak már csak akkor, ha egy cigány van a közelében.
azért nem verik nagy dobra, ha magyar lop, mert nem mi vagyunk a kissebbség (bár ez rövidesen lehet megváltozik)
és te, ugyanúgy mint a többi rendes cigány, egy kalap alatt vagytok emlegetve, mert 90%otok lop, csal, gyilkol és szerintem nem kell folytatnom
itt lakok Tolna megyében, biztos mindenki hallotta a hírekben azt a Németkéri bácsit, akit 3 cigány megvert
kb 2 hete itt voltak Németkéren a Betyársereg, a HVIM, és egyéb szélsőjobbos szervezetek, hogy kiálljanak az idős emberért és megijesszék a cigányságot
láttom egy képet neten, ahol az idős ember fia van lefényképezve Tyirityán Zsolttal és Toroczkai Lászlóval
na most ez az ember, akármennyire is szerette eddig a cigányokat, akármennyire is nem volt velük baja, szerinted ezek után hogyan fog vélekedni róluk és kire fog szavazni?
egyébként az idős bácsi a héten belehalt sérüléseibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!