Miért van ennyi rasszista Magyarországon?
Sziasztok!
Most lett elegem! Mivel én is cigány vagyok, DE Dolgozom, eltartom a gyerekeimet, ők iskolába járnak, az egyik már középiskolába. És már a külsejük alapján elitélik őket. Soha, soha nem csinált a családunk semmi rosszat, nem csaltunk, nem hazudtunk, nem lopunk. Például nézzétek meg ez alatt a videó alatt a kommenteket: http://www.youtube.com/watch?v=Kfubcnx10so
Igen, való igaz, hogy a cigányok szoktak rosszat csinálni, de a MAGYAROK IS! Csak azokat igyekeznek félresöpörni. Ha egy magyar lop, azt mikor mondják be a hiradóba? Ha egy cigány lop, azt egyből. Nagyon kezd ebből elegem lenni.
# 10/12
Igazad van, valóban nem mondják be a Híradóba, hogy "három cigány származású meggyilkolta a szomszéd nénit 1500 ft-ért". A cigány szót kihagyják, sőt, az arcokat is eltakarják sokszor, de a többi testrészen látni, hogy fekete mint az éjszaka.
[ Tények ]:
- Olaszliszka
- Marian Cozma (persze a magyar Vajda nem tartotta be az egész tücsökrajra esküdve adott szavát itt sem)
- Tolvajkergetők műsorban a rendőr azt mondja, hogy parancsba van adva, hogy a tücsök, aki lopott az nem lophatott. :)
- http://www.youtube.com/watch?v=eWYrp23sb28 (Ezt már én is átéltem.)
- InterSpárban csipog a lopásjelző. Mindenki néz mi van. A nagy sípolást csak egy tücsök hangja harsogja túl "Persze csak azért csipog, mert cigány vagyok." Pont a biztonságiak fülkéje mellett állok, a biztossági megvonja a vállát és azt mondja: "Had lopjon, ha máshoz nem ért."
- Fekete vonat klipjeiben gyerekekkel reklámozzák a bűnözést. (Ha már a tücsök is azt mondja magáról, hogy lop, én mondjam meg, hogy nem így van?)
- Amikor a Franciák meg akarták mutatni, hogy mi elnyomjuk a tücsköket, majd ők adnak nekik munkát, ráfáztak, mert ugyan azt csinálták amit itthon "nem csinálnak", és visszaküldték a selejtes tücsköket.
[ Amit én látok
Amíg Magyarországon a rasszizmus fegyvereivel dolgoznak az antirasszisták, addig ez a kérdés költői marad. Miért van ennyi feszültséget keltő pojáca antirasszista? Miért nem képesek példát statuálni azokon, akik miatt szégyenkezniük kell?
Érdekes módon a néger haverjaimnak nincs olyan benyomásuk, hogy őket valaki utálná - miért is?
Egy híres graffiti: "Én nem vagyok fajgyűlölő: Mindenkit egyformán utálok."
Végül csak ennyit mondok a sok gyűlöletkeltőnek:
akkor meg mi a probléma?
én csak irigyelni tudom azt a települést, ahol élsz
feltételezem, ha tényleg rendesek vagytok, akkor senki sem utál titeket a faluban, a magyar gárda sem fog kimenni oda soha, de akkoor tényleg mi a gond?
mert ott nem tapasztaltok rasszizmust, a média meg eltusolja, de akkor mégis mi bánt titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!