Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi rasszista...

Miért van ennyi rasszista Magyarországon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most lett elegem! Mivel én is cigány vagyok, DE Dolgozom, eltartom a gyerekeimet, ők iskolába járnak, az egyik már középiskolába. És már a külsejük alapján elitélik őket. Soha, soha nem csinált a családunk semmi rosszat, nem csaltunk, nem hazudtunk, nem lopunk. Például nézzétek meg ez alatt a videó alatt a kommenteket: http://www.youtube.com/watch?v=Kfubcnx10so

Igen, való igaz, hogy a cigányok szoktak rosszat csinálni, de a MAGYAROK IS! Csak azokat igyekeznek félresöpörni. Ha egy magyar lop, azt mikor mondják be a hiradóba? Ha egy cigány lop, azt egyből. Nagyon kezd ebből elegem lenni.

2013. okt. 19. 12:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Magyarok is szoktak bűnözni de a cigányoknál sokkal jellemzőbb. És jobban is utálják a magyarokat, mint a magyarok a cigányokat. Ami ugyanúgy rasszizmus. Ez kétirányú utca. Cigányok nagyrésze mellett nem lehet elmenni a járdán anélkül hogy beléd ne kötnének, ki ne rabolnának.
2013. okt. 19. 16:55
 12/19 anonim válasza:
56%

# 10/12

Igazad van, valóban nem mondják be a Híradóba, hogy "három cigány származású meggyilkolta a szomszéd nénit 1500 ft-ért". A cigány szót kihagyják, sőt, az arcokat is eltakarják sokszor, de a többi testrészen látni, hogy fekete mint az éjszaka.

2013. okt. 19. 17:07
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem előítéletes vagyok, hanem utóítéletes vagyok, a cigányok ellopták a biciklimet, betörtek hozzám (kamera felvette mindegyiket), rengetegszer kötöttek belém az utcán, ordibálnak, szemetelnek. Életképtelen népség...
2013. okt. 19. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

[ Tények ]:

- Olaszliszka

- Marian Cozma (persze a magyar Vajda nem tartotta be az egész tücsökrajra esküdve adott szavát itt sem)

- Tolvajkergetők műsorban a rendőr azt mondja, hogy parancsba van adva, hogy a tücsök, aki lopott az nem lophatott. :)

- http://www.youtube.com/watch?v=eWYrp23sb28 (Ezt már én is átéltem.)

- InterSpárban csipog a lopásjelző. Mindenki néz mi van. A nagy sípolást csak egy tücsök hangja harsogja túl "Persze csak azért csipog, mert cigány vagyok." Pont a biztonságiak fülkéje mellett állok, a biztossági megvonja a vállát és azt mondja: "Had lopjon, ha máshoz nem ért."

- Fekete vonat klipjeiben gyerekekkel reklámozzák a bűnözést. (Ha már a tücsök is azt mondja magáról, hogy lop, én mondjam meg, hogy nem így van?)

- Amikor a Franciák meg akarták mutatni, hogy mi elnyomjuk a tücsköket, majd ők adnak nekik munkát, ráfáztak, mert ugyan azt csinálták amit itthon "nem csinálnak", és visszaküldték a selejtes tücsköket.

[ Amit én látok

Amíg Magyarországon a rasszizmus fegyvereivel dolgoznak az antirasszisták, addig ez a kérdés költői marad. Miért van ennyi feszültséget keltő pojáca antirasszista? Miért nem képesek példát statuálni azokon, akik miatt szégyenkezniük kell?

Érdekes módon a néger haverjaimnak nincs olyan benyomásuk, hogy őket valaki utálná - miért is?

Egy híres graffiti: "Én nem vagyok fajgyűlölő: Mindenkit egyformán utálok."

Végül csak ennyit mondok a sok gyűlöletkeltőnek:

[link]

2013. okt. 19. 21:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy védem a cigányokat, mert tudom, hogy milyenek (némelyik) de mi normálisan élünk, és ezen a környéken, ahol élünk, vannak cigányok, de mind nomálisan él, dolgoznak, eltartják családjukat, gyerekek suliba járnak.
2013. okt. 20. 11:39
 16/19 anonim ***** válasza:

akkor meg mi a probléma?

én csak irigyelni tudom azt a települést, ahol élsz

feltételezem, ha tényleg rendesek vagytok, akkor senki sem utál titeket a faluban, a magyar gárda sem fog kimenni oda soha, de akkoor tényleg mi a gond?

mert ott nem tapasztaltok rasszizmust, a média meg eltusolja, de akkor mégis mi bánt titeket?

2013. okt. 20. 12:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Igazából már semmi nem bánt.. Ez egy békés könyék, nem járnak rendőrök szinte soha...
2013. okt. 21. 15:16
 18/19 Swine Scorpion ***** válasza:
Ha nem lopsz, akkor Magyarnak mondhatod magad! Amúgy mondta már neked bárki is ezt/hasonlót: "Te büdös cigány!" Szerintem amíg nem, addig egy szavad nem lehet!
2014. jan. 30. 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Nevezhettek "nácirasszistafasisztamagyar"nak de ha eljönnétek Cegléd Szücstelep nevű negyedébe rájönnétek!Egyik haveromat halálra verte és késelte pár évvel ezelőtt egy cigány csoport pesten.Engem többször is megvertek csak azért mert magyar vagyok!Ezek után miért ne utálhatnám a cigányokat?Tudom hogy vannak tisztességes cigányok de sajnos nem itt és elég ritka is...
2014. márc. 16. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!