Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mégis miért van ez?

Mégis miért van ez?

Figyelt kérdés
Nos, elfogadtam magam úgy ahogy vagyok. (Tudom, senki sem születhet szépségkirálynőnek, ebben tudatában vagyok.) Na szóval, elfogadtam a külsőmet. De, a barátaim mindig mondanak a külsőmről olyat, ami nekem rohadtul nem esik jól. Ha ők még viccnek is szánják, akkor sem esik jól. Ilyenkor megint elveszik az önbizalmam, tükörbe sem merek nézni és azt érzem, hogy körülöttem mindenki gyönyörű, és csak én érzem magam egyedül rút kis kacsának. Egyáltalán nem vagyok depis, és elengedtem a fülem mögött amikor mondták kétszer, háromszor, de mostmár nagyon sokszor mondják.

2014. jan. 13. 17:56
 1/5 anonim válasza:
100%

Egy a lényeg hogy ne hagyd magad és tényleg ne foglalkozz velük. Ez még a jobbik eset hogy te már megbékéltél magaddal és igyekszel ezekkel nem foglalkozni, de egy idő után te is besokallhatsz és akkor már lehet hogy nem leszel ennyire toleráns vagy kitör rajtad a depi és abból már nehéz lesz visszajönnöd.

Ezzel addig fognak piszkálni, amíg hagyod magad vagy amíg meg nem unják, de ez az elmondásod szerint még nem mostanában lesz ha már egyre többször mondják.

Ki kéne találnod valami frappáns választ ha megint ezzel jönnének pl. mondhatnád nekik hogy.. jól van, ezt már hallottuk, mondj valami ujjat mert ezt már unom.. vagy esetleg akkor mesélj nekem arról hogy te miért is képzeled magad olyan tökéletesnek, hisz folyton másokat becsmérelsz vagy oké köszi ezt bóknak veszem és mosolyog teli pofával rá hátha elszégyelli magát vagy ha ők a barátaid (bár egy igazi barát soha nem lenne ilyen) akkor beszéld meg velük, hogy neked ez rosszul esik és hogy jó lenne ha ezt abbahagynák.

Szóval nem tudom ebből az állapotból valahogy ki kell lépned.

Igazából az ilyen emberek akik piszkálódnak, gúnyolódnak saját magukkal sincsenek megelégedve, sőt biztos.

és még utolsóként azon is gondolkozz el, hogy ők valóban-e a barátaid.

2014. jan. 14. 08:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél nekem! :)
2014. jan. 14. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Keress jobb társaságot/ kérd meg őket,hogy ne csinálják, ha a barátaid, mert barátok nem piszkálják egymást ilyesmivel, mert szándékosan nem taposnak bele egymás lelkébe. A rút kiskacsából meg egy szépséges hattyú lett;)
2014. jan. 14. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mégis kit érdekel mások véleménye? Az emberekbe beleépült tulajdonság az önzőség. Ha nekik attól lesz jobb kedvük, hogy mást csúfolnak, akkor megteszik. Akár igaz, akár nem. Ne érdekeljen, csak haladj előre a jó úton, ahogy eddig is próbáltad, bárhogy is nézel ki:)
2014. jan. 14. 23:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, többet nem fogok mások véleményére hagyatkozni! :)
2014. jan. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!