Miért féltékeny valaki "akaratból"?
Szóval, nálam nem csak pusztán a féltékenységgel van a baj.
Évek óta azt tapasztalom magamon, hogy minden ok nélkül féltékeny vagyok. Emiatt már jó páran elhagytak.
Hiába tudom, hogy nincs okom féltékenykedni, mert csak engem szeret a párom, akkor is belekötök minden apróságért.
És ez még nem minden. Általában olyankor jön elő, amikor a legjobban elvagyunk és ő maximálisan kimutatja, hogy szeret.
Nem vagyok pszichológus, sem semmilyen szakember, de én már azt gyanítom, hogy ezt direkt csinálom, hogy elűzzem őt magamtól. Gyűlölöm a magányt, szóval egyáltalán nem arról van szó, hogy egyedül akarnék lenni, ezért is nem értem, hogy miért űzök el minden kedves és értelmes férfit magamtól ?! Tudom, hogy hülye egy dolog és többen hülyének fognak nézni, de talán akad itt valaki olyan, aki meg tudná mondani, hogy miért vagyok ennyire szamár? ! :D
Előre is köszönöm a válaszokat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!