Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem durva, hogy...

Csak szerintem durva, hogy már ott tartunk, hogy sok ember többre tart egy állatot, mint egy embert? Hagyná éhen dögölni a fajtársat, hogy egy kutyát megmentsen!

Figyelt kérdés

Olvasta kérdéseket kutyás körben, és volt ahol a hajléktalanokat vagy kutyát segítenél inkább, meg csöves vs kutya, és írta soksok ember hogy a kutya nem tehet róla, hogy utcára került, a csöves meg igen...

Mert a hajléktalanok biztos unalombol lettek azok, biztos nem a bank vette el a házukat...

És ezt halál komolyan írták! Kutyát befogadnanak, adnának menhelyek pénzt, de csövesnek nem, mert az biztos eldrogozza...

Nem durva, hogy egy kutyát többre tart yok ember, mint egy embert? Akutya biztos hívja a mentőt, ha rosszul leszel ugye?

2014. jan. 8. 21:57
 71/93 anonim ***** válasza:
0%
70: Ezek nem a kutyatámadások száma általában. Csak az arcon harapott gyerekek száma, és csak egyetlen kórházban. Évi 100 darab ilyen eset éppen elég arra, hogy ne tereld másra a szót.
2014. jún. 14. 18:18
 72/93 anonim ***** válasza:
100%
igen, és hol van az a híres kórház? :)
2014. jún. 14. 23:32
 73/93 anonim ***** válasza:
0%
72: Egyetlen sort idéztem egy rövid válaszban, ami sornak a fele a kórház neve, a névben pedig ott a helység. Ezek után most komolyan a kórház helyét kérdezed tőlem? Na jó, biztos későn van.
2014. jún. 15. 00:00
 74/93 anonim ***** válasza:
100%

Jó, azt tényleg nem vettem észre...

De akkor is, az külföld, sokkal nagyobb ország. Itthon hány ilyen esetről hallani?

2014. jún. 15. 00:39
 75/93 anonim ***** válasza:
81%
Nem én tereltem másra a szót, te felejtettél el egy apróságot. Azt megnézted, hogy kutyatámadás hányszor történik, de azt már nem, hogy ember emberre hányszor támad. Így azért elég egyoldalú a dolog.
2014. jún. 15. 10:49
 76/93 anonim ***** válasza:
100%

A napjainkban is folyó háborúkat már ne is említsük, ahol ártatlan embereket, kisgyerekeket!, ölnek halomra. Mert kell az olaj, stb. Nem ivóvízért, de később majd azért is.

Párszáz kutyatámadás. Akiknek a gazdái emberek, és milyen emberek?! Szerinted hány kutyatámadás lenne, ha nem erőszakos IQ-negatív gazdáik lennének? Hány sérült, halott, beteg ember lenne, ha végre nem egymást ölnénk, és nem lennének ilyen felsőbbrendű gondolataink, mint amilyet a kérdés tükröz?

Az embernek nem jár semmilyen kiváltság, csak azért, mert ember. Viszont rengeteg kötelesség. Hogy óvjuk az elesetteket, hogy legalább megpróbáljuk helyretenni, amit a többiek elrontanak. Ezzel jár az a plusz agykapacitás, nem arra van, hogy felismerd, és hangoztasd, hogy te többet érsz az állatoknál. Te is állat vagy, ha tetszik, ha nem. Akkor már légy olyan fejlett, mint amilyennek tartod magad.

2014. jún. 16. 02:48
 77/93 anonim ***** válasza:
100%

Nem durva.

Én is sokszor többre tartok egy állatot.

Adományoztam már többször menhelyeknek, de pl. hajléktalanoknak is néha bedobok pénzt.

2014. jún. 16. 10:51
 78/93 anonim ***** válasza:
31%

74: itthon nem hír egy kutyatámadás. Az nem illene bele a gyermeteg édi-bédi kutyi-mutyi cukormázba. Másrészt a kutyaharapás túlságosan is gyakori. Itt van például ez a mai hír:

[link]

Ez sem azért hír, mert a kutyák egy életre nyomorékká tettek egy kislányt. Á nem, az mindegy, biztos magának köszönheti a bajt, túl szigorúan nézett a kutyákra vagy ilyesmi, vagy a szülei nem tanítotyták meg neki, hogyan meneküljön el szakszerűen az édi-bédi kutyusok elöl. A hír az, hogy az étteremből kiküldték, mert olyan ronda lett szegény.

Egyébként amikor megtámadták a BMX-es kissrácot nemrég, csak a hajléktalan ment hozzá segíteni. Nem a kutyasétáltatók.

2014. jún. 16. 18:05
 79/93 anonim ***** válasza:
100%

Igen, még egy amerikai hír, gratulálok. :)

Tudod egy kutya nem magától vadul el, az ember tehet róla, ha olyan lesz. Honnan tudod, hogy az a kutya miért támadt rá a kislányra? Ott voltál, esetleg láttad? Ha ezen kérdések közül akármelyikre is nem a válasz, akkor kérlek maradj csöndben. Hiába téped a szádat, nem tudsz ép eszű indokot felhozni.

2014. jún. 16. 18:40
 80/93 anonim ***** válasza:
13%

79: "Tudod egy kutya nem magától vadul el, az ember tehet róla, ha olyan lesz."

A kutya pont, hogy magától elvadul. Lásd bukeresti kutyafalkák.

Egyebekben természetesen igazad van, a 3 éves kislány szakszerűtlenül nézett a kutyusokra, felháborító amit csinált.

2014. jún. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!