Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok egy 16 éves...

Mit gondoltok egy 16 éves fiúról aki szereti az újpestet (focicsapat), kárpátiát (zene) és a jobbikot (párt)? Nyugodtan leírhatjátok a véleményeteket és részletezzétek. Nem fogok megsértődni.

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Foci, zene jó. De ne haragudj, én nem komálom nagyon a jobbikot. Úgy érzem, hogy pl. a romákra kennek mindent, és a régi dicsőség ( egyre kopottabb) fényében sütkéreznek. Nyilazzunk, lovagoljunk, csak ne higgyük, hogy ezzel le tudjuk győzni pl. a tankokat. A hagyományőrzés nagyon jó dolog, csak ne azzal akarjuk megoldani a ma gondjait.

Ja, és egy vicces szituáció: a helyi lelkésznek vannak szlovák felmenői. Az egyik jobbikos hívő levélben figyelmeztette a püspököt, hogy elszlovákosodik a gyülekezet ( a segédlelkésznek is valami szláv hangzású neve van), ezért az egyik papot le kéne váltani. A lelkész utánajárt, hogy ki ez az ember, és kiderült, hogy a szülei ismerték a jobbikos ember anyukáját, aki olyan szlovák volt, hogy nem is tudott magyarul. Na itt kezd gáz lenni a dolog.

Meg ott, amikor beszélnek Álmosról, Árpádról, Bulcsúról, Koppányról, mindent összehordanak, de én 14 évesen többet tudok náluk, mert felkészültem belőlük egy töriórai kiselőadásra.

De ezek az én személyes tapasztalataim. Téged nem bíztatlak semmire, csak elmondtam, hogy mit gondolok a témáról. Ezzel nem azt mondom, hogy minden jobbikos rossz, csak nekem volt néhány érdekes tapasztalatom velük kapcsolatban.

2014. jan. 8. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló tulajdonságaim lehetnek , csak a Foci , inkább a tenisz szeretem , de focizni is , én visszahúzódóbb vagyok , nagyon jó vagyok matekből és a többi reál tantárgyból , elég jó fogalmazásokat tudok írni , és jól kitudom magam fejezni .

De ha ez a 3 jellemző amit fel tudsz magadról sorolni , Kárpátiát rengetegen szeretik , a focit és a jobb oldalt is , ennyiből elég semmilyen embernek írnálak le .

2014. jan. 9. 14:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, mégjobb ha nem csak nézed a focit. :P
2014. jan. 10. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy vérbeli magyar gyerek
2014. jún. 17. 14:52
 15/15 anonim válasza:

Nekem egyből az jutott eszembe, hogy akkor az egy igazi, vérbeli, hazaszerető magyar fiú lehet.

Mondjuk én a focit nem nagyon szeretem, de szerintem ez egyén dolga, a többivel semmi baj, sőt nekem tetszik, a mai fiatalok között ritka, s értékes az ilyen ember! :)

(U.i.: Van még több jó magyar rock együttes is, azok is jók!)

17/L

2015. nov. 22. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!