Személyiség változás lehet ez?
A barátnőm (lány vagyok) nagyon furcsán viselkedik mostanában... egyik percben tök vidám a másikban mint akinek a lelkébe gázoltak, aztán ok nélkül dühöngeni kezd és ez váltakozik.
Arról nem beszélve hogy alapvetően egy kedves szolid segítőkész lány aki nem az a "fúú smink nélkül ki se mozdulok" fajta, a tegnapi partira ugyan azt vette fel amit általába szal nem is partizós, sőt nem szeret partizni,
és multkor olyan volt (elmondás alapján) mint egy "emo", sírt h bocsássák meg a hibáit meg h minek született meg
most meg írt nekem a párja hogy úgy viselkedik mint valami díva... hogy ő nem skypeol mert a haja nincs megmosva 2 napja, nincs kivasalva meg nincs rajta smink meg nincs mit felvegyen...
de velem is játssza ezeket hogy egyszer így egyszer úgy és 1-2 nap múlva minden a régi és ő se érti miért tette/mondta azt amit.
Régen voltak problémái a családjával és pszichológushoz járt de nem használt, ő úgy van vele h az h elmondja a gondjait még önmagában nem oldja meg akkor meg minek mondja el egy idegennek.
Szerintetek ez mi, és légyszi ne írkáljatok olyat h debil k***va, meg elmerottyant meg ilyen hülye beszólásokat.
tanácsokat ötleteket kérnék
Szerintem egyszerűen mély ponton van. Lehet, hogy meg akar változni... csak még nem találta meg, hogy ki ő valójában, és hogy milyen irányba változzon. Egyszer díva, egyszer nem. Egyszerűen csak a stílusát és önmagát keresi, próbálkozik.
De lehet, hogy nem ennyire bonyolult. Csak hullámvölgyben van.
Mi nem tudhatjuk, hogy mi a problémája, legyél mellette és lelkizzetek - ennyit tudsz tenni. :)
Sok szerencsét!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!