Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Személyiség változás lehet ez?

Személyiség változás lehet ez?

Figyelt kérdés

A barátnőm (lány vagyok) nagyon furcsán viselkedik mostanában... egyik percben tök vidám a másikban mint akinek a lelkébe gázoltak, aztán ok nélkül dühöngeni kezd és ez váltakozik.

Arról nem beszélve hogy alapvetően egy kedves szolid segítőkész lány aki nem az a "fúú smink nélkül ki se mozdulok" fajta, a tegnapi partira ugyan azt vette fel amit általába szal nem is partizós, sőt nem szeret partizni,

és multkor olyan volt (elmondás alapján) mint egy "emo", sírt h bocsássák meg a hibáit meg h minek született meg

most meg írt nekem a párja hogy úgy viselkedik mint valami díva... hogy ő nem skypeol mert a haja nincs megmosva 2 napja, nincs kivasalva meg nincs rajta smink meg nincs mit felvegyen...

de velem is játssza ezeket hogy egyszer így egyszer úgy és 1-2 nap múlva minden a régi és ő se érti miért tette/mondta azt amit.

Régen voltak problémái a családjával és pszichológushoz járt de nem használt, ő úgy van vele h az h elmondja a gondjait még önmagában nem oldja meg akkor meg minek mondja el egy idegennek.

Szerintetek ez mi, és légyszi ne írkáljatok olyat h debil k***va, meg elmerottyant meg ilyen hülye beszólásokat.

tanácsokat ötleteket kérnék

2014. jan. 1. 18:58
 1/2 DuplaKV válasza:
A leírtak alapján szerintem stressz hatására érzelmileg instabil lett. Ezért lehetnek hangulat zavarai is. Talán jobb lenne, ha felkeresne egy orvost. Egy pszichiáter (ne pszichológus!) segítene neki,ha máshogy nem gyógyszeres kezeléssel kiküszöbölhetnék a problémát.
2014. jan. 1. 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen mély ponton van. Lehet, hogy meg akar változni... csak még nem találta meg, hogy ki ő valójában, és hogy milyen irányba változzon. Egyszer díva, egyszer nem. Egyszerűen csak a stílusát és önmagát keresi, próbálkozik.

De lehet, hogy nem ennyire bonyolult. Csak hullámvölgyben van.

Mi nem tudhatjuk, hogy mi a problémája, legyél mellette és lelkizzetek - ennyit tudsz tenni. :)

Sok szerencsét!^^

2014. jan. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!