Hogyan kezdjek neki a változásnak? (belsőleg)
Alapjáraton egy komolytalan ember vagyok, sok mindent elviccelek, nagyon kevés dolgot veszek komolyan, szinte semmit. Elég gyerekes vagyok, sok mindenen nevetek. Nem érdekel mások mit gondolnak rólam, sőt imádom ha utálnak, mert akkor valamit jól csinálok. Nem vagyok naív, de annak tűnök, nem merek kiállni a véleményem mellett. Sok mindent elnézek az embereknek. Ha van nálam pl. rágó, fix hogy megkínálok valakit, de egy idő után már elvárják hogy mindenből adjak nekik, ha nem adok, én vagyok a bunkó.
Igazából azt szeretném elérni, hogy jó benyomással legyek az emberekre, ösztönözzem őket stb. Szeretnék segíteni, viszont félek hogy nevetségesnek tartanak. Őszinte szeretnék lenni mindenkivel, de ugyanakkor megmaradni kedvesnek, mert nem bunkózni akarok. Azt szeretném hogy öröm legyen velem barátkozni, és nem csak afféle 'nincs itt más,jó lesz ez is' ismerősnek tartanának.
A kérdés, hogy kezdjem el ezt a személyiséget formálni?
15/L .. szerintem még van esélyem változni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!