Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezdjek neki a változás...

Hogyan kezdjek neki a változásnak? (belsőleg)

Figyelt kérdés

Alapjáraton egy komolytalan ember vagyok, sok mindent elviccelek, nagyon kevés dolgot veszek komolyan, szinte semmit. Elég gyerekes vagyok, sok mindenen nevetek. Nem érdekel mások mit gondolnak rólam, sőt imádom ha utálnak, mert akkor valamit jól csinálok. Nem vagyok naív, de annak tűnök, nem merek kiállni a véleményem mellett. Sok mindent elnézek az embereknek. Ha van nálam pl. rágó, fix hogy megkínálok valakit, de egy idő után már elvárják hogy mindenből adjak nekik, ha nem adok, én vagyok a bunkó.

Igazából azt szeretném elérni, hogy jó benyomással legyek az emberekre, ösztönözzem őket stb. Szeretnék segíteni, viszont félek hogy nevetségesnek tartanak. Őszinte szeretnék lenni mindenkivel, de ugyanakkor megmaradni kedvesnek, mert nem bunkózni akarok. Azt szeretném hogy öröm legyen velem barátkozni, és nem csak afféle 'nincs itt más,jó lesz ez is' ismerősnek tartanának.

A kérdés, hogy kezdjem el ezt a személyiséget formálni?

15/L .. szerintem még van esélyem változni :)

2013. dec. 15. 14:39
 1/2 anonim válasza:
A lelked nem arra való, hogy nekiessél, mint egy felújításra szoruló lakásnak. :-) Még tényleg nagyon fiatal vagy, de azt már most látszik az írásodból, hogy nagyon is tisztában vagy elég sok tulajdonságoddal. Tehát ebből mi következik? Az, hogy, amit igazából keresel magadban, azt már megtaláltad: aki ennyire fel tudja maga előtt állítani a saját tükörképét ilyen fiatalon, mint amennyire te tetted az írásodban, az igazából tudja a saját kérdésére is a választ. Én már csak egy kis tanácsot adok neked hozzá: ne formáld magad, az Élet fog Téged formálni. /Akik meg azt mondják rád, hogy "jó lesz ez is ismerősnek" erre is szerintem tudod a választ, de leírom én helyetted: menjenek a francba az ilyenek. :-)
2013. dec. 15. 21:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod és a segítséged! :) Azt hiszem, igazad van :)
2013. dec. 16. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!