Szenvedek a munkahelyeken extrém módon introvertáltként. Mit tegyek? Milyen munkára váltsak?
Biztonsági őr? Az nem monoton? Egyébként tök jó, hogy találtál egy olyan állást, szakmát, amiben jól érzed magad.
Nem feltétlenül keresek "tanultabb" szakmát. Egyszerűen csak egy olyat, amiben végre önmagam lehetek. Nehéz dolog ez. Nehéz elfogadni magad, ha a világ sem fogad el. Egy olyan munkát el tudnék képzelni, ahol azt mondják neked, hogy ezt és ezt kell csinálni és szólj ha kész vagy és béként hagy mindenki. Hagynak egyedül dolgozni, nem kell senkihez sem szólni, nem nyaggatnak, vagy hajtanak, hogy siess már és hasonlók. Csak még azt nem tudom, hogy mi az a munka. :-(
Pont ugyan így vagyok, még ráadásul irodában dolgozok én is, annyi az eltérés, hogy én férfiból vagyok.:) Rengetegszer gondolkozom én is azon, hogy váltsak. Azonban szerencsésnek mondhatom magam, már ami a munkahelyet illeti, mert nem könnyű ide bejutni és nekem mégis adódott rá lehetőségem és most ezért dobjam el? Sokat rágódok ezen, de mindig arra jutok, hogy inkább megkellene próbálnom változtatni a hozzáállásomon.
Szerintem a programozással hasonló munka környezetben dolgoznál, mint most, ráadásul nem is könnyű, 31 évesen belevágni elég elkötelezettnek kell lenned hozzá. Lehet csak munkahelyet kéne váltanod és nem konkrétan pályát módosítani, nem?
3#
Amit én csinálok, az nem monoton, mert játszok, filmezek, olvasok a fűtött lakokocsiban, Néha kimegyek járok egy kört a telepen, megnézem, van-e kaja a kutyának.
Nem tudtuk, hogy nő vagy. Úgy ezek a szakmák tényleg nem tünnek alkalmasnak, de azért próbálj keresni valamit, ne ragadj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!