Introvertáltként mit dolgozol? Hogy érzed magad abban a
szakmában?
Figyelt kérdés
Pályamódosításra készülök, van diplomám, nem szeretnék még egyet, inkább valamilyen OKJ-s képzést végeznék el. Mit gondoltok, milyen szakmát válasszon egy introvertált nő?
2013. dec. 25. 09:15
1/8 anonim válasza:
Szerintem pont, hogy valami olyasmi kéne, ami kicsit kilendít ebből az introvertált hangulatból, nem súlyosbítja.
2013. dec. 25. 11:08
2/8 anonim válasza:
Nem értek egyet az elsővel, az introvertáltság nem egy betegség vagy egy rossz elmeállapot, amiből ki kellene gyógyulni. Ez egy beállítottság, és sok szempontból előnyös, más szemszögből meg hátrányos. A szakmaválasztásban szerintem nem ez alapján kell dönteni, olyat válassz, amiről el tudod képzelni, hogy hosszú távon képes leszel csinálni. Én erősen introvertált vagyok, és biztonsági őrként dolgozom. Az a jó benne, hogy nem kell csinálni szinte semmit, csak ott lenni, egész nap egyedül lehetek és számítógépezhetek. Nagyon jól érzem magam benne. Előtte segédmunkáztam, meg gyárban dolgoztam, de nem nagyon van munkabírásom, meg nem szeretem az idegbeteg embereket.
31F
2013. dec. 25. 12:05
3/8 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek. Olyan munkát válassz, ahol nem kell csapatban dolgozni és másokkal kapcsolatot tartani.
Utolsóhoz: ez jó, hogy tetszik a munkád. Amikor én látok egy biztonságiőrt egymaga sétálgatni, arra gondolok, hogy miylen nehéz lehet egésznap állni és senkihez sem szólni.
2013. dec. 25. 12:16
4/8 anonim válasza:
Teljesen jó megoldás lehet egy zárkózott embernek, ha mégjobban elzárja magát a külvilágtól. Ha még nem is rossz lelki állapot, de az lesz, mert nem tudja kiadni magából a gondjait, nem tud emberi kapcsolatokat kialakítani, idővel még lehet az egyszerűbb kommunikációt igénylő feladatok is nehezére esnek. Nehezebb lesz párkapcsolatot kialakítania stb.stb...de ha valakinek ez kell, hajrá.
2013. dec. 25. 12:27
5/8 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy olyan munkát akarjon magának, ahol akár több fős csoportoknak kelljen előadást tartanania...De egy nyugis irodai munka ahol azért nincs tök egyedül és esetleg be is tér néha valami ügyfél vagy ilyesmi...
2013. dec. 25. 12:28
6/8 anonim válasza:
Introvertáltként emberekkel foglalkozom, többnyire gyerekekkel, de felnőttekkel is. Általában két személyes helyzetben. Így ki tudom használni az adottságomból eredő előnyöket, nem fogom túlbeszélni a másikat, és elmélyültebb kapcsolatot tudok kialakítani.
2013. dec. 25. 14:46
7/8 anonim válasza:
ez lemaradt, 28N
2013. dec. 25. 14:46
8/8 anonim válasza:
Én azon gondolkodom, hogy grafikusnak kellene tanulnom, mert az legalább érdekel. Ha szeretsz rajzolni, gondold meg te is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!