Mitől izzadok ennyire SÜRGŐS?
az izzadás egy természetes folyamat, annyit jelez,h a tested normálisan működik, és az anyagcsere folyamataid, jók, az egész testben.
vki keveset izzad, vki sokat, vki meg nagyon sokat.
azokat a mesterséges dezodorokat hagyd a fenébe, mert tartós használat után, bőrallergiát, később pedig bőrrákot okoznak.
nem hiszem h ennyit neked megérne...
amúgy a bőr a legnagyobb kiválasztó szerve az embernek, nagyobb mint a máj, és rengeteg méreganyag távozik pl izzadás útján is, van olyan, ha életmódot és étrendet váltasz normalizálódik az egész izzadási folyamat.
Én azóta nem izzadok annyira,(sőt csak futásnál,máskor nem)
amióta vegetáriánus lettem és lisztmentesen étkezem.
Amúgy a N ivea olyan deot csinál,amitől izzadok. De a rex ona bevált. Egyébként jobb,ha leszeded a szőrt.
30/n
Nálam a rendszeres sport az, ami csökkenti, mert valahogy hat a hormonrendszerre is. A másik ami bevált a vichy dezodor, amit gyógyszertárban kapni. Barátnőm valami kristályra esküszik, az is gyógyszertári.
Amúgy tinikorban durvább, nekem kb 19 évesen normalizálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!