Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miket hallgatsz? Milyen...

Miket hallgatsz? Milyen zenéket? Kiket?

Figyelt kérdés
Korod, nemed?
2013. dec. 29. 20:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Nem valami közismert bandák,szóval nem lep meg,hogy nem ismered,de javaslom,hogy nézz utána,szerintem tetszenének. ;)

2013. dec. 29. 21:53
 12/24 anonim válasza:

Számomra csak két féle zene létezik: ami jó és ami rossz, stílustól abszolút függetlenül. :)

17/L

2013. dec. 29. 22:46
 13/24 anonim ***** válasza:

Rockot szoktam hallgatni, de egyébként..

..Vivaldi-tól, Robin Thicke-n és a The prodigy-on keresztül Marilyn Manson-ig mindent. Hangulattól függôen.

Éppen most hallgattam végig youtubeon a My Chemical Romance Revenge Venganza koncertjét sikítva énekelve egy fésûbe.:)

Kedvenc zenekarom, imádom ôket. Minden(!) számukat kívülrôl fújom és mindig felvidít a zenéjük.:)

16/L

2013. dec. 29. 22:50
 14/24 anonim ***** válasza:
Minden műfajban találok egy-két jó zenét, de általában metált és egy olyan stílust, aminek nem tudom a nevét :D. Amiket általában hallgatok: machinae supremacy, in flames, Alt-J, ben howard, rammstein.
2013. dec. 30. 00:12
 15/24 anonim ***** válasza:

Van kedved beszélni? :D

2013. dec. 30. 03:43
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 Persze, miért ne?:Dd
2013. dec. 30. 11:51
 17/24 anonim ***** válasza:

Nickelback

Pink

Akon

Fluor Tomi

Hooligans

Magna cum laude

Desperado

Dj Szatmári ft Jucus

Zséda

stb).........16/L

2013. dec. 30. 14:43
 18/24 anonim ***** válasza:
30 Seconds to Mars. 17L
2013. dec. 30. 16:13
 19/24 anonim ***** válasza:

hangulatomtol függ ..

Suicide Silence, SlipKnot, Marilyn Manson , Asking Alexandria , 3 Days Grace , Escape the Fate , Billy Talent stb...

Skrillex , Prodigy , Knife Party , Dev , Paul Kalkbrenner, Dan Balan, David Deejey feat. Dony stb...

Vinnie Paz , Tirpa, Kilakikitt, Siska finuccsi ,Day , Beerseewalk , Children of Distance, Mr.Busta ,Mr.Missh, Fluor.

18/L

2013. dec. 31. 00:48
 20/24 anonim ***** válasza:

Coldplay, Imagine Dragons, Jefferson Airplane, The Doors, Jimi Hendrix, Eagles, The Beatles, Rolling Stones, Nightwish, OneRepublic; japán rock és pop (Scandal, Stereopony, Hiroyuki Sawano és mpi közösei, meg animékből soundtrackek), meg csomó latin zenét, mert jártam zumbázni, és onnan sok rám ragadt (Notch, Don omar, Daddy Yankee, stb.). Elektronikus zenéből a kedvenceim Daft Punk és Justice. Nagyjából ennyi.

23/N

2013. dec. 31. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!