Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai világban hogy "illik"...

A mai világban hogy "illik" viselkednie egy felnőtt nőnek, aki keresi a társát?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy pl. hány randi után "ajánlott" lefeküdnie egy férfival, ill. kb. hány melléfogása lehet anélkül, hogy leribiznék?

Pl. ha tételezzük fel, 5 randi (kb. 2 hét) után odaadja magát, majd újabb 2 hét elteltével kiderül, hogy nem illenek egymáshoz a pasival, majd ezután megismerkedik egy másik férfival és vele is randizgatni kezd, akkor emiatt könnyűvérűnek számít?

Szerintetek kb. hány melléfogás fér bele egy nőnél?

Ti elítéltek egy olyan nőt, akinek mondjuk a fenti példánál maradva évente kb. 10 pasija van? És ha ez már több éve így megy, mert nem találja az igazit?

Számomra nincsenek rossz válaszok, amíg mindenki kulturáltan vitatkozik és tiszteletben tartja a másik véleményét is!

2013. dec. 27. 18:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem ítélek el senkit sem, mindenki úgy él meg ahogy tud, csak ne fertőzzön meg még véletlenül se!
2013. dec. 27. 18:54
 12/23 anonim ***** válasza:

Hát amíg nincs teljesen megfelelő társ nem kell elmondani.Mondjuk teljesen megfelelőt nem lehet találni :-D

Ha nem a szülőkkel él az ember ezt még meg is lehet oldani,ha még igen akkor bajos kicsit de akkor is.

Magyarázkodni meg nem kell,hogy mikor mi lesz.Amúgy ez egy szokás.Ha lenne 2 éve folyamatosan kapcsolatod akkor is ezzel nyaggatnának.Az időseknek mindig ez a témájuk.

A példádat nézve kissé magas lehet az igényed a pasik terén ha egy évben 10 pasi közül egyik se vált be,pláne ha ez így megy több éve.

Szerintem magadban kellene a hibát keresni mert az nem lehet,hogy mondjuk 3 év alatt 30 pasiból egy se volt tökéletes.Vagy ha mégis akkor nem jó helyen keresed a párod.

2013. dec. 27. 18:54
 13/23 A kérdező kommentje:

Anno én is a 2. randin lefeküdtem a párommal :) Aznap volt a szülinapja és hirtelen nem tudtam ötletesebb ajándékot :)

De jó volt a megérzésem, mert ez már 9 éve volt és már van 2 gyerekünk. Azóta sem volt más pasi az életemben :)

Én kifejezetten arra gondolok, amikor valaki társat, vagyis párt keres, tehát komoly szándékkal ismerkedik.

Szerinted az csak a nő hibája lehet, ha pl. 10-ből 10 pasival nem jön össze? Mi van, ha pont a szex miatt nem illenek össze? Pl. a nő nem szereti a pisi-kaki szexet, de a pasinak meg csak arra áll fel és mondjuk ez csak 1 hónap után derül ki.

Na jó, ez egy elég hülye példa, de ezen ma nagyon jót nevettünk egy éppen szingli barátnőmmel, akit már bélyegeztek meg amiatt, hogy havonta más pasija van...

2013. dec. 27. 18:55
 14/23 A kérdező kommentje:

Volt egy olyan érzésem, hogy bele kellett volna írnom a kérdésbe, hogy általánosságban érdeklődöm, mert én magam már megtaláltam a párom, csak egyszerűen érdekel, hogy mi van manapság :)

Szeretem a gyk-t, meg némelyik ember nagyon jókat ír, de azért ez durva, hogy itt szinte mindenki önjelölt pszichológus és 2 mondat alapján azonnal elítélik a másikat.

Amúgy köszi, tök igaz, amit írtatok és 10 évvel ezelőtt pont aktuális lett volna az én életemben is :)

2013. dec. 27. 19:01
 15/23 anonim ***** válasza:

őőő

ilyen nincs....

mindenki más, minden nő. és minden férfi..

elvileg az én szexuális életemről senki sem tudott (csak akinek elmondtam, főleg, hogy házi nyúlra nem lőttem

A férjemmel soha sem randiztam, a klasszikus értelemben..

összejöttünk egy buliban, felmentem hozzá, de nem feküdtünk le. hajnalig dumáltunk...

majd köv 3 nap nála voltam, napközben...1. csók (nem részegen:O) onnantól számítunk 1 párnak, vagyis számítjuk magunkat egy párnak..

kb 1 hónapra rá feküdtünk le egymással, aludni már aludtunk együtt előtte is.

22 évesek voltunk ekkor

előtte sem számítottam randit...volt, hogy azonnal lefeküdtem valakivel..mire rájttem, h nekem nem megy az egy éjszakás kapcsolat, mert érzelmek nélkül nem megy a szex..

Emiatt pár hetet minimum vártam (ha majdnem minden nap találkozunk... tehát 3 hét után nem feküdnék le senkivel, ha heti 1-sszer 2 szer találkozunk)

Érzésre mentem...

Az hogy ki mit gondol rólam sose érdekelt

2013. dec. 27. 19:02
 16/23 anonim ***** válasza:

"Szerinted az csak a nő hibája lehet, ha pl. 10-ből 10 pasival nem jön össze?"

Nem csak az övé, de ahogy mondták, aki komoly szándékkal ismerkedik, és 10 jelöltből 10-zel nem illik össze, ott gond van.

Nem feltétlenül a szexualitás részével, hanem inkább úgy értem én is, hogy az a nő jó eséllyel hisztis/túl ragaszkodó/hülyep*csa jellem, tipikus pasiüldöző. A másik alternatíva, hogy kétségbeesetten keres párt, az első randin már az esküvőről áradozik / nem lépett még túl az exén és arról nyomul az új jelöltnek, hogy vele milyen jó volt/milyen szemét volt, esetleg válogatás nélkül minden idiótával randizik, aki szóbaáll vele... Persze férfiban is van ilyen, csak most a nőkről volt szó.

"Mi van, ha pont a szex miatt nem illenek össze? Pl. a nő nem szereti a pisi-kaki szexet, de a pasinak meg csak arra áll fel és mondjuk ez csak 1 hónap után derül ki."

Oké, de ne mondd már, hogy 10/10-nek valami furcsa szexuális kívánsága volt, aminek a nő nem tudott eleget tenni. Itt inkább olyasmiről szokott szó lenni, ha mind a 10 partnerrel szexuális gond van, hogy az adott nő egyszerűen prűd vagy frigid... (orál/anál kizárva, heti 1 szex már sok, stb...)

2013. dec. 27. 19:03
 17/23 anonim ***** válasza:
10-10 pasi és kaki-pisi szex tényleg hülye példa, mert ha csak ilyenekkel jönne össze akkor, nagyon beteg helyeken keresgél, aki ott keresgél szintén nem százas.
2013. dec. 27. 19:06
 18/23 A kérdező kommentje:

A párom előtt nekem is volt jó pár "melléfogásom", hogy magamat idézzem.

Persze, a mostani eszemmel már tudnám, hogy melyik pasival nem lett volna értelme akár csak 1 percet is beszélgetni, na de akkoriban még nem ismertem annyira a férfiakat.

Pl. volt olyan pasi, aki már 1 hónap után össze akart költözni, ill. levakarhatatlan volt, állandóan hívogatott és szerelmes sms-ekkel bombázott. Persze, ez nagyon szép, egy határig nincs is vele baj, csak amikor már 1 hónap után azt érzem, hogy konkrétan én nő létemre férfiasabb vagyok, mint a pasim, akkor az nem hinném, hogy az én hibám lenne :)

Amúgy nálam anno úgy volt, hogy a melóhelyen, ahol dolgoztam, mindig megbeszéltük az aktuális ügyeinket. Nem hencegés szinten, csak jól esett megvitatni többek között ezt is, hogy kinek-hogy megy a párkeresés. Akkoriban valahogy úgy alakult, hogy egy jó ideig senkinek sem volt komoly kapcsolata, így volt témánk rendesen :)

Érdekes, hogy a mostani melóhelyemen meg mindenkinek van párja, sőt legtöbbünknek gyereke(i) is.

2013. dec. 27. 19:11
 19/23 anonim ***** válasza:

Na látod, értelmes, körültekintő ember pedig nem teregeti ki a szennyest a munkahelyen. Így ne csodálkozz, ha rajtad röhögnek/furcsállják a helyzeted, és az egész ismerősi kör tud róla, hisz te tetted közkinccsé.

A legtöbb ember pletykás...

2013. dec. 27. 19:12
 20/23 A kérdező kommentje:

Most komolyan az a probléma, hogy a barátaimmal megbeszéltük a szerencsétlenkedésünket? Hát mégis kivel beszéljük meg? Senki nem furcsállta a másikat, hiszen mindenki abban a cipőben járt! Ezt a dolgot csak azért írtam le, mert azt írtátok, hogy senkinek sem kell elárulni a részleteket.

Amúgy annyira jellemző, hogy kiírtam egy kérdést, amiben szerepel az a szó, hogy "nő" és máris megrohamozott egy idióta, aki már vagy 4 levelet küldött. Tényleg ennyire rossz a helyzet manapság? :)

2013. dec. 27. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!