Ti szoktatok álmodozni, és ha igen miről?
Én elalvás után szktam ámodozni :)
Csak vicceltem, amúgy miért lenne vele bármi baj? Csak túlzásba ne vigye az ember. Egyébként jó dolog mindenképp, jó hatással van az emberre, ha jó dolgokról álmodozik.
Ritkán szoktam, bele képzelem magam valamilyen jó helyzetbe. Ilyenkor jó érzés önt el.
Én legtöbbször arról szoktam, hogy van saját vállalkozáom, ami jól jövedelmez, el tudom tartani belőle a családom, jól élünk belőle, megvan mindenünk, ami kell, vannak egyéb befektetéseim is, amik szintén jól jövedelmeznek, olyan kocsim van, amilyet szeretnék; a saját vállalkozás miatt nem függünk senkitől tehát nincs főnököm, nem mondja meg senki, hogy mit csináljak, stb.
Ahogyan az előttem szóló írta, ez nem baj, a pozitív gondolkodás ngyon fontos, és jó ha az embernek vannak céljai.
Én is elalvás előtt szoktam álmodozni. Egy film akkora hatással volt rám az elmúlt napokban.... Azt "álmodoztam", hogy én megyek a mikulással a szánon az Északi sarkra. A szán repült a magasban, és én kinéztem a szánon és láttam az Eiffel tornyot, és magát a várost. Aztán tudatosítottam magamban, hogy te nem mégy többi suliba, nem kell többet tanulnod, csak utazni, és ajándékot osztogatni! Éld bele magadat te is, és nagyon jó érzés fog elönteni!
A második volt az, hogy titkos ügynök vagyok, és éppen egy felhőkarcolóban kell lövöldöznöm, elkerülni/legyőzni a maffiát. Aztán, hogy ott állok fedezékben, kezemben a fegyver....
A harmadik pedig az volt, hogy én magam írok egy történetet, és készítem el azt, rajzfilmben, és sikeres lesz. (Tényleg van rá esély, mert eléggé otthon vagyok a videoszerkesztésben)
Ezen a 3 dolgon szoktam agyalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!