Azok a nők akik izig vérig ázsiaiak, vagy akikben van egy kis keleti beütés?
Olvastam több helyen, hogy szeretik az ázsiaiakat, de írták azt is páran, hogy nem szépek. Hát igazából alapjába véve, nyílván a médiában szereplő ázsiai nők, elég messze álnak a hétköznapitól. Én volt kint egyszer, és az utcákon természetesen szép lányt ritkán láttam. Szerintem azok a nők szépek, akiknek van mondjuk egy kis keleti beütése, mondjuk egy szép mandulavágású barna szempár. ( Vagy akiben déli vonás van. pl. A nagy kedvenceim. )
Ti hogy vagytok ezzel a témával? Kort és nemet is szeretnék kérni.
28/F
a vietnámi lányok között vannak nagyon szépek és alapból mosolygósabb népek.
viszont szép kínait össz-vissz egyet láttam,de amikor elkezdte szívni az orrát kb torokig lehúzva a turhát, kiábrándító volt,plusz a kínaiak nem kommunikálnak magyarokkal,csak annyit amennyi elengedhetetlen.
Nagy számok alapján nekem szebb a "keleti beütés", de a vérbeli ázsiaiak között is vannak nagyon szép lányok.
Egyébként a keleti vonásokat sokan azonosítják a kínaiakkal, pedig az igazán szépek szerintem a japánok között vannak. Különleges viszont egy szép mongol lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!