Miért nem tudok kitartani a céljaim mellett?
Satisfaction:
Dehogyis akarom, hogy a kérdező ne találjon magának párt!
Azért is kértem előre elnézést, mert nyilván a saját problémámat vetítem ki erre az esetre is. Hiába éri fel az ember ésszel, ha tombolnak benne a hormonok.
Én csak arra akartam kilyukadni, hogy én is szeretnék családot, van párom, akit szeretek, de ezt erőltetni mégsem lehet. Nem kéri meg a kezemet, gyereket majd később akar, na de én meg mindjárt 35 vagyok. 3 éves kapcsolat után meddig várjak? Neked nem tűnik reménytelennek?
Kérdező:
"mindegy, ki az, csak legyen családom" Ezt nem tudom mire érted, esetleg Mihály válaszára, aki szerint gépek vagy inkább állatok vagyuk puszta szaporodási ösztönökkel, akkor értem, de ezzel egy egészséges felfogású ember sincs így.
Amúgymeg, ha nem célnak akkor minek neveznétek azt, hogy társat családot szeretnétek? Mert értem én, hogy most neked az a problémád, hogy ezek a kisebb dolgok nem kötnek le és nem tudsz kiteljesedni benne, de szerintem ez pont azért van, mert már szükséged lenne arra a háttérre, ami feleslegessé teszi ezeket a dolgokat vagy éppen értelmet ad nekik.
Arimateia:
A te szeszögedből egyértelműen más a helyzet szerintem, egy kicsit félre is értelmezted, amit írtam, bár ez most mindegy.:) Erre nehéz jó tanácsot adni, mert írtad szereted a jelenlegi párod, de közben mégis úgytűnik van pár dolog, amiben nem egyeztek. Itt már nem egyszerű célokról meg ilyesmiről van szó szerintem. Tudja a párod egyáltalán, hogy téged mennyire foglalkoztatnak ezek a dolgok, vagy ha tudja, tudomásul is veszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!