Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mi a véleményetek egy...

Nektek mi a véleményetek egy olyan személyről, aki szinte meg se szólal?

Figyelt kérdés
Ha kérdezel tőle valamit csak bólogat vagy olyan halkan válaszol, hogy még néma csendben is csak éppen hallani valami beszéd szerűt. Ha segít valamiben az úgy néz ki, hogy a lehető leggyorsabban amíg nem figyelsz néma csendben megcsinálja a feladatot. A feleléseket úgy oldja meg, hogy a tanárral négyszemközt egy szünetben mondja fel az anyagot. Ez így normális egy 13 éves gyerektől?

2013. dec. 24. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
nem tudom nekem van egy osztálytársam aki egy kicsit zárkózott de azért közel sem ennyire,csak nem elegyedik túl sok emberrel szóba
2013. dec. 24. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem normális, valami mentális baja van.
2013. dec. 24. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez durván zárkózott. Nekünk hasonló volt de az picit többet beszélt meg az osztály előtt azért felelt de tényleg olyan halkan beszélt senki nem hallotta. Szinte mindenki kiközösítette meg viccet csinált belőle. Ennek a fent említett gyereknek komolyabb gondjai lehetnek. Volt egy ismerősöm őt rendszeresen verték otthon az apja egy erőszakos állat volt és azért volt ilyen durván visszahúzódó.
2013. dec. 24. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is eléggé visszahúzódó voltam általánosban, de azért nem annyira hogy a szünetben feleltem :D Normális? Passz, szerintem az sem normális, ha valaki folyton pofázik a hülyeségeiről.
2013. dec. 24. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem van egy ilyen osztalytarsam,aki ennyire zarkozott.. de azota ki mutatta a foga feheret.. csendes viz partot mos!!
2013. dec. 24. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesnek tartom az ilyen embereket. Egy megfejtésre váró rejtély, vagy felnyitható láda. Általában intelligens emberekkel van dolgom, ha csendes, szótlan személyekkel dumálgatok.

Kedvelem az ilyen csodabogarakat, persze nem normális dolog ettől még.

2013. dec. 24. 21:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2013. dec. 24. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs bajom azzal aki ilyen, látszik hogy annak ellenére igyekszik mindent megtenni hogy ne legyen teljesen elszigetelődve.

Amikor felelnem kellett nekem is baromi nehéz volt, mert bizonyos szavakat nem tudok hirtelen kimondani, inkább máshogy kell átfogalmazni.

21/F

2013. dec. 24. 22:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2013. dec. 25. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!