Tudom hülye kérdés, de miért van az hogy segíteni akarok másokon?
Figyelt kérdés
Teszem fel ha rossz körülmények között él, esetleg hajléktalan , vagy ha bármi olyan dologban van kérdése amire a választ keresi az emberben?2013. dec. 23. 16:26
1/7 anonim válasza:
Gondolom sajnálatból, puszta emberbaráti szeretetből.
2/7 anonim válasza:
Segíteni? te nyerted meg a 6-ost?
3/7 anonim válasza:
Mivel nem vagyok olyan helyzetben, hogy tényleg kisegítsem a borzasztó helyzetéből, nem tudok mit csinálni, de egy mosolyt és párszáz forintot mindig adok nekik, ha tudok. Jobban érzem magam, mintha pl. csokit vettem volna a pénzen.
4/7 anonim válasza:
Jól gondolod, tényleg hülye kérdés...nincs bajom azzal,. hogy segiteni akarsz másokon ez tök jó és csináld is ha megteheted, de ez olyan kérdés, mintha azt tennéd fel: "Olyan jó ember vagyok szerintetek is? miért vagyok ilyen jó?" kb. olyan mintha erre keresnél választ vagy csak dicsekednél vele, annak meg mi értelme
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából csak arra szerettem volna választ kapni hogy mitől alakulhatott ki ez az érzés utolsó
2013. dec. 23. 16:58
6/7 anonim válasza:
Ezzel szinte mindenki ígyvan, akiben van egy kis empátia az emberek felé, kiben több kiben kevesebb, de nekem akkor is az jön le az ilyen kérdésekből, mint amit fentebb említettem...
7/7 anonim válasza:
érdemes tágabb szemszögből közelíteni. lehet hogy te is gyógyító lélekcsaládból származol.
én is ilyen vagyok, egy kedves nő egyszer azt mondta nekem, hogy gyógyító lélekcsaládból származom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!