Mit lehet csinálni egy lánnyal, akinél csak saját maga a téma?
"Kedves kérdező! Viccnek veszed, hogy az ima segít? Milyen vallás ez? Melyik istenben hiszel?"
A sátánizmusról még nem hallottál? Az is egy vallás. Vagy pl a tudomány is egy vallás (tele van újra és újra felülírt hipotézisekkel, meg a "hiszem, ha látom" materialista hitű hozzáállással).
Franc se érti a vallásokat, komoan' mondom... Minek hinni? És minek hitetlennek lenni? Ezt sose értettem... na de hát mindenki úgy b.assza el az életét felesleges dolgokkal, ahogy akarja - szíve joga.
a lány irányítja a beszélgetéseket,a témát,te meg hagyod.
a fejedre van nőve.
értelem szerűen el kell tőle venned a kontrollt.
beszélgetések-élőben vagy neten-közben válts témát és erőltesd,hogy arról beszéljetek ami téged érdekel.
és ha kitartó vagy és megingathatatlan,mert tuti megpróbál majd megakasztani-teszteli a kontrollod-akkor átveheted te a domináns szerepet tőle.
full primitív példa-
ostobenkó-jhaj olyan csúnya vagyok:(
te-tegnap láttam egy tök jó filmet amiben...
o-jaj hagyj már a filmmel,amikor nem látod,hogy rossz kedvem van.
t-szóval a főszereplő gladiátor olyan szinten levágta a fejét a másik gladiátornak,hogy...
o-te ilyen filmeket nézel?
t-ha mindig közbevágsz,akkor nem mondom el,hogy mi lett a vége.
és kész,a te témád győzött nálad a kontroll.
"Plusz én vallásos vagyok"
"És még én vagyok a hülye."
Nos, igen.
Szánalmas, hogy mindenki ráugrott egy félmondatra.
A csaj egy idióta. Én is ismerek ilyet, mondd meg neki, mi a bajod vele! Először ki fog akadni, de ez az első lépés ahhoz, hogy észrevegye magát!
Jó ég, nem hiszem el, hogy a válaszolók nagy részének csak az utolsó pár mondatom keltette fel a figyelmét... Nem is az volt a kérdés, hogy ti mit gondoltok a vallásról. Nem kértem, hogy szóljatok be, attól még az maradok. -.-"
Azoknak, akik megértették a kérdést és normálisan válaszoltak, köszönöm!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!