Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mással is történnek ilyen...

Mással is történnek ilyen fordulatok?

Figyelt kérdés
Gondolok valamiről valamit valamikor, akkor határozott véleményem van róla. Ugyanarról a dologról fél év elteltével gyökeresen ellentétes véleményem van. És sokszor azt érzem, hogy te atyaég ekkor és akkor ezt gondoltam róla, szégyellem magam.. Más is érzett már ilyet?
2013. dec. 21. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ember, ahogy tapasztal, és behatások érik változik, úgyhogy naná, hogy történik ilyen. Van, hogy egy extrémebb esemény utáni felocsúdásból, pl egy balesetből, totál Pál fordulatot produkálsz, az meg max pár óra. Szóval naná, hogy lehet.
2013. dec. 21. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen. Huszonevesen a csaladban kiosztottam egy gyereknevelesi konyvet, a sajat peldanyomban sorkiemelovel bejeloltem a jobb gondolatokat, amit fel is olvastam. Nagyon tudtam, hogy hogy kene nevelni az unokaocsemet.

Miutan szultem egy rossz pillanatombam szetteptem,hogy ki irta ezt a sz.......rt,ez meg gyereket nem latott.

2013. dec. 21. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!