Am ai fiatalság miért lett ilyen nyámnyila homár viselkedésű?
Egész nap csak az okostelefonjukat nyomkodják, ha wc-n vannak, ha esznek, ha mennek az utcán. Soha fel sem néznek, hogy: helló, mi újság? Vagy ilyesmi.
És ezek az XD kódjelek a mondatok végén. Mint egy komolytalan valakik.
Okostelefonnal tükörben fényképezés. Mondjuk a tv-ben azt mondták, azt nyugodtan lehet a fiataloknak. Na de félmeztelenül, fiúk? Mind SP-re meg byalex-ra akar hasonlítani? Mert a fiatalok a sztárokat, énekeseket követik.
Ugyan kérlek. Te amikor fiatal voltál nem nyaggattak az ősök? Én jampec sérót szerettem volna anyám sosem engedte.
Most ez van. Változnak az idők.
egyetértek.
minden korszakban más a menő.
amikor én voltam fiatal,akkor meg az jött mindenhonnan,hogy annyit kondizol,meg akkora izmos vagy már,hogy az nem egészséges,beteg leszel a fehérjétől.
most meg telefon nyomkodás van.
egyébként ez a dolog nem feltétlen tini kiváltság,mert múlt héten voltam az egyik haveromnál pókerezni és két haverom akik beragadtak a csajozós korszakukba kb 5 percenként pötyögtettek a háremük valamelyik tagjának.
a pózolós kép küldés sem tini kiváltság,erről pont beszélgettünk is,hogy én is meg ők is dumálgatunk egy csajjal,elsütünk pár viccet és a nők meg küldenek egy pózer képet magukról,pucsítósat,félmeztelent,és nem tini lányok.
Nem tudom mennyire vagy tisztába a dolgokkal, de az "XD" nevetést fejez ki.
Ja és amúgy.: Tisztelet a kivételnek.
Kíváncsi vagyok hány éves a kérdező, milyen nemű és hol lakik. Gyere le hozzánk haver, itt nem látsz ilyet ;)
Én is használok okostelefont, de társaságban nem. Néha ránézek, hogy nincs-e üzenet vagy nem fogadott hívás de pl. facebook alkalmazás nincs is telepítve és nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!