Képes az ember érzékelni a halált?
Honnan tudtad a cicánál, hogy még meleg volt és a hullamerevség sem állt be? Gondolom megfogtad. Olyankor az ember érzi az izmokon, hogy valami nem stimmel. Egy alvó ember vagy állat nincs teljesen elernyedve.
Boncterem... egy olyan helyen nem nehéz "érezni", hogy valaki halott. :)
Azt áruld már el, de őszintén, a boncteremben mit vársz, mit fogsz látni az asztalon? Egy bogrács csirkepaprikást?
Állatnál meg ha még érezted, hogy meleg, akkor megfogtad, ergó ha a kezedben lévő állat nem mozog és lóg, mint egy darab rongy, akkor elpusztult. Nem kell ezt ennyire túlmisztifikálni.
kérdező
pszichológiával , parapszichológiával is foglalkozom, elég nagy az érdeklődési köröm.
légy szíves küldj egy privát üzit, mert érdekelne az eseted, hogy ez a folyamat miként működik nálad!
amúgy az ember a saját halálát képes megérezni, ugyanúgy mint az összes állat
rengeteg embernél előfordult már, hogy mikor csak pár napja vagy órái voltak vissza, akkor másként viselkedett, ösztönből megérezte, hogy eljött az idő
az én családomban is fordult elő ilyesmi
az állatoknál ugyanígy van, sokszor elhurcolják magukat egy nyugodt, biztonságos helyre, ahol megdöglenek, ez egy ösztönös dolog
amúgy még ennél is jobb halálérzékelők a döglegyek, na azok aztán nagyon értenek hozzá
nálunk volt olyan, hogy egy macskaalomból, az egyik nem volt olyan életrevaló, mint a többi
szerintem valami fogyatékja volt vagy nem tudom, de pár hetesek voltak és amikor már el kezdett a többi mozgolódni, rajta lehetett látni, hogy életképtelen
egy nappal a halála előtt már repkedtek körülötte a döglegyek, pedig tényleg nem lehetett rajta semmit sem érezni
azok a dögök már tudták, hogy ennek annyi lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!