A nőknek miért kell minden cuccukat a táskájukban tartani? Aztán csodálkoznak, hogy mindenüket ellopták!
Egy szoknyába természetesen nem tudja senki berakni, de aki farmert hord, és van azon a farmeren zseb, miért nem oda rakja a telefonját, kulcsát?
Aztán csodálkoznak, ha ellopták/elhagyták a táskájukat, és mindenük oda veszett, telefon, kulcs, pénz, iratok...
"Ez a 21. század, itt már a 8 éveseknek is van telefonjuk!"
Mint pl. neked? :)
Csak a legfontosabbak, amiket hordok: Pénztárca, telefon, irattárca, papírzsepi, kocsikulcs, lakáskulcs(csomó). Nos ezt mind zsebbe pakolni elég hülyén nézne ki, arról nem beszélve, hogy zsebből sokkal könnyebben lopnak.
Sokkal nagyobb biztonságban érzem egy helyen a cuccokat. Persze igaz, hogy ha veszik, akkor minden veszik, de így csak egy tárgyra kell figyelni, azaz a táskára. Nem olyan nehéz. Azt viszont nem tudom megérteni, akik hanyagul hátul hordják a táskájukat, a tolvajoknak nem kihívás bele nyúlni, főleg tömegben.
...hát, én már csak ilyen elvetemült személy vagyok... Sőt, képes vagyok még a könyveket is papírra nyomtatott kötetek formájában olvasni, dacolva a nyilvános meglincseléssel! :D
...no, meg hát elég hülyén is nézne ki, ha az s4-esemre sárga kis post-it-okat ragasztgatnék... (...csak szimplán mert szeretem)
"Mostantól övtáskával fogok járni"
Valójában senkit nem érdekel, hogy mivel jársz. Csak azt nem értem, hogy te miért kapsz agyérgörcsöt más zseb/táska szokásaitól. Elég sok választ kaptál, hogy ki miért használ táskát. Most még beléjük is akarsz kötni?
Kedves Kérdező! Megkérdezhetem tőled, hogy mi ösztönzött téged ennek a kérdésnek a kiírására? Történt esetleg valamiféle atrocitás a közeli környezetedben, ami ilyen zaklatott lelkiállapotba hozott téged? ...egy közeli női ismerősre gondolok, mert az írásodból úgy tűnik, az nem teljesen érzelemmentes.
És ha a korodat is elárulnád, az kedves lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!