Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan lány, aki le...

Van itt olyan lány, aki le tud nyomni egy átlagos fiút szkanderban?

Figyelt kérdés
A kérdésem nem szájhősök felé irányul, abból van elég :) Tényleg kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan lány, aki le tud nyomni. Eddig nem volt. Ha le tudsz, akkor kapsz valami szépet!

2013. dec. 20. 02:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
2 éve lenyomtam egy olyan gyereket aki vaságyastól 40 kg. Ha ez annak számit akkor már nyomtam le fiút szkanderba.:)
2013. dec. 20. 06:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Korábbi munkahelyemen volt egy lány aki erőemelő volt. Szerintem bár ő nem átlagos csaj, de a vele egykorú pasikat (24éves volt akkor) simán lenyomta volna még akkor is ha az erőemelés és a szkander teljesen más kategória.
2013. dec. 20. 06:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátnőm lenyomta az összes fiút szkanderben az osztályban , pedig alapból nem olyan erős :) 12/l
2013. dec. 20. 06:57
 4/12 anonim ***** válasza:
# 3 Nyilván nagyon jól néz ki.
2013. dec. 20. 08:18
 5/12 anonim ***** válasza:

"# 3 Nyilván nagyon jól néz ki."

12 évesen még alig különbözik a fiúk és a lányok teste izmok tekintetében. Ha az osztálytársnője rendszeresen sportol bármit, akkor simán elképzelhető. Nálunk is volt általánosban egy csaj, aki versenyszerűen kézilabdázott és simán lenyomta a fiúk három negyedét.

2013. dec. 20. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sőt,, Fiatalon egy lány még talán eséljesebb mert gyorsabban fejlődnek. Hát csak gondolj arra hogy némelyik 16 éves lány úgy néz ki mint egy 22 éves nő. Egy 16 éves fiú meg mint egy gyerek.
2013. dec. 20. 13:55
 7/12 anonim válasza:
5 éve szinkron úszom és ezért néhány fiúnál erősebb vagyok úgyhogy volt már rá példa h a fiú osztálytársaimat lenyomjam mert ˝erő izom tejet iszom XD˝
2013. dec. 20. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:
3-ás vagyok. Nem olyan szép, viszont már évek óta úszik, atlétikézik.
2013. dec. 20. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát már nyomtam le az osztályból a fiúkat, régebben a legerősebb fiút is, de már nem szokásom ilyenekben részt venni. Felesleges erőfitogtatás at egész szkander.
2013. dec. 21. 16:39
 10/12 A kérdező kommentje:
És van itt olyan, aki hajlandó kipróbálni a szerencséjét?
2013. dec. 21. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!