Az XD-zősökről miért ez a tulajdonság ugrik be?
Ha meglátok valakinél, hogy XD-t meg LOL-t meg macskafüleket használ mondat után, az már elsőre egy komolytalan, tapasztalatlan, 10-en éves valakit tár elém személyiségileg. Hiába van már az illető 20 vagy 35 éves.
Az XD-t tudom, hogy egy külföldi ember vezette be világszerte, ez egy angol kódnyelv. Mi magyarok vagyunk, használjuk akkor a magyar nyelvet, miért csúfítjuk el idegen szavakkal?
Volt olyan idő amikor egy portugál kitaláta, hogy fogjuk kézbe a kutyaszart és mozsoljuk szét.
Nehogy elhidd.
"Komolyan azt a képzetet nyújtsa, hogy az illető komolytalan, gyerekes."
Ez a mondtad meg azt a képzetet nyújsta... nyújtja, hogy parasztosan beszélsz és hogy folyamatosan szóismétlésekbe kergeted magad, szóval max 14 éves vagy. Na ehhez mit szólsz?
A modernizáció komolyabb dolgokat is fog művelni az emberekkel. Mondjuk már most is le*arják a fiatalok az idősöket!
Kiröhögik, mert nem hall! A hülye majom, stb...
Egész nap csak az okos telefonjukat nyomkodják a fiatalok, ha orvosnál vannak, ha esznek, ha wc-n vannak. és soha fel sem néznek, hello, mi újság? Na ez meg éppen idegesít.
én is szoktam xd-zni, meg ilyen szmájlikat használni: :3 ^^ T.T
és mégsem vagyok komolytalan vagy idióta, egyszerűen csak így könnyebben átjönnek írásban az érzelmek. mellesleg rohadt szar életed lehet, ha neked ez a problémád, hogy mások használnak-e ilyeneket -.-
Képzeld, ilyeneket én is használok bőven, azoknak, akik szintén használják, azoknak a nevében is kikérem magamnak, hogy elkurvultam,buzultam, esetleg idióta vagyok, mert ez az ami nem igaz! Az XD pedig:egy összeszorított szemmel röhögő figura.Te pedig:egy 55+os megkeseredett, konzervatív világnézetű proli.De bírlak(jajj, a kis naiv, hogy bedőlt!), szóval írok még pár beszédtémát, CSAK NEKED:
twerk, selfie, smile, retrica, hipster, swag,YOLO, ,milking, , slap my bitch up, bitches love cake,
I U, U2(nem a banda), :) ;) =) :D :P x) :( :-[ lol ♡ ⊙⊙ ● □ $ # hashtag
Have a nice day,and good luck, asshole!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!