Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az XD-zősökről miért ez a...

Az XD-zősökről miért ez a tulajdonság ugrik be?

Figyelt kérdés

Ha meglátok valakinél, hogy XD-t meg LOL-t meg macskafüleket használ mondat után, az már elsőre egy komolytalan, tapasztalatlan, 10-en éves valakit tár elém személyiségileg. Hiába van már az illető 20 vagy 35 éves.

Az XD-t tudom, hogy egy külföldi ember vezette be világszerte, ez egy angol kódnyelv. Mi magyarok vagyunk, használjuk akkor a magyar nyelvet, miért csúfítjuk el idegen szavakkal?

2013. dec. 19. 22:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nagyon elrontsa az embereket az internet, az már biztos! Ezt a kódnyelvet mikor tanítsák nyelvtan órán?
2013. dec. 19. 22:26
 12/32 A kérdező kommentje:

Meg: -Jajjjj de cépp a cipőőd 333

-Ksznm am nm iss, nm iss az enyimé, azz övé, am puxikaa nyunyuuuu 333

Mi ez, Hol vagyok?

2013. dec. 19. 22:35
 13/32 A kérdező kommentje:
Az utóbbinak meg éppen nem is érdemes a magyar anyanyelvet tanítani, mert felesleges!
2013. dec. 19. 22:40
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

"elrontsa"

neked se sok értelme volt nyelvtant tanítani XD

2013. dec. 19. 22:45
 15/32 A kérdező kommentje:
Utóbbitól is olyan, mint ha egy 10-en éves komolytalan, állandóan viccelő írt volna. Magyar nyelven írjatok már!
2013. dec. 19. 23:14
 16/32 anonim ***** válasza:
36%
Inkább tanulj meg magyarul, helyesen irni. Utána szidjad azokat akik használnak ilyeneket.
2013. dec. 19. 23:17
 17/32 A kérdező kommentje:

Sőt, olyan, mintha a beszéd után köpnének egyet. Én mondtam! Pöö

Tényleg így van? Pöö

2013. dec. 19. 23:19
 18/32 A kérdező kommentje:

Meg olyan, mintha egy kis kényesség is lenne ebben az xd-zésben. Minden mondatuk után xd.

Szóval tényleg elsőre egy 10-en éves egzisztenciája ugrik be.

2013. dec. 20. 03:04
 19/32 anonim ***** válasza:

Na látom te se tudsz alkalmazkodni.Nekem van ismerősöm aki minden mondata végére xd-t rak, tökmindegy hogy jó kedve van,vagy épp 2 perc múlva fog meghalni,mindig xd-t rak utána. :P És ez nem zavar,mert tudom hogy ő ilyen.

Az a tinir i b a n c o s írásmód engem is zavar annyira hogy fejbelőném aki leírta...de egyébként sokkal jobban zavar az amikor valaki semmilyen hangulatjelet nem használ.Az úgy olyan mintha a terminator írta volna,vagy mintha depizős hangulatban lenne mindig.Meg is kérdezem akkor hogy mi van,mi a gond?

2013. dec. 20. 05:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én gyakran használok natúr sima hangulatjeleket, ilyeneket: :) :D :( :S, szóval ilyen elég alap darabokat, de az XD és a LOL engem is nagyon idegesít, plána amikor valaki szóban mond ilyen, hogy lóóóól, meg ikszdé. Hát pofán tudnám verni. Amúgy én valahogy azt vettem észre, hogy az XD-t az esetek 90%-ában teljesen indokolatlan helyre teszik ki.

"Az XD-t tudom, hogy egy külföldi ember vezette be világszerte, ez egy angol kódnyelv."

Ez viszont marhaság.Semmi köze nincs ennek az angol nyelvhez, szimplán betűkből vannak kirakva egyszerű kis képek, arcocskák.

2013. dec. 20. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!