Az XD-zősökről miért ez a tulajdonság ugrik be?
Ha meglátok valakinél, hogy XD-t meg LOL-t meg macskafüleket használ mondat után, az már elsőre egy komolytalan, tapasztalatlan, 10-en éves valakit tár elém személyiségileg. Hiába van már az illető 20 vagy 35 éves.
Az XD-t tudom, hogy egy külföldi ember vezette be világszerte, ez egy angol kódnyelv. Mi magyarok vagyunk, használjuk akkor a magyar nyelvet, miért csúfítjuk el idegen szavakkal?
Meg: -Jajjjj de cépp a cipőőd 333
-Ksznm am nm iss, nm iss az enyimé, azz övé, am puxikaa nyunyuuuu 333
Mi ez, Hol vagyok?
"elrontsa"
neked se sok értelme volt nyelvtant tanítani XD
Sőt, olyan, mintha a beszéd után köpnének egyet. Én mondtam! Pöö
Tényleg így van? Pöö
Meg olyan, mintha egy kis kényesség is lenne ebben az xd-zésben. Minden mondatuk után xd.
Szóval tényleg elsőre egy 10-en éves egzisztenciája ugrik be.
Na látom te se tudsz alkalmazkodni.Nekem van ismerősöm aki minden mondata végére xd-t rak, tökmindegy hogy jó kedve van,vagy épp 2 perc múlva fog meghalni,mindig xd-t rak utána. :P És ez nem zavar,mert tudom hogy ő ilyen.
Az a tinir i b a n c o s írásmód engem is zavar annyira hogy fejbelőném aki leírta...de egyébként sokkal jobban zavar az amikor valaki semmilyen hangulatjelet nem használ.Az úgy olyan mintha a terminator írta volna,vagy mintha depizős hangulatban lenne mindig.Meg is kérdezem akkor hogy mi van,mi a gond?
Nos, én gyakran használok natúr sima hangulatjeleket, ilyeneket: :) :D :( :S, szóval ilyen elég alap darabokat, de az XD és a LOL engem is nagyon idegesít, plána amikor valaki szóban mond ilyen, hogy lóóóól, meg ikszdé. Hát pofán tudnám verni. Amúgy én valahogy azt vettem észre, hogy az XD-t az esetek 90%-ában teljesen indokolatlan helyre teszik ki.
"Az XD-t tudom, hogy egy külföldi ember vezette be világszerte, ez egy angol kódnyelv."
Ez viszont marhaság.Semmi köze nincs ennek az angol nyelvhez, szimplán betűkből vannak kirakva egyszerű kis képek, arcocskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!