Mennyire lesz majd nekünk jó a közekedő futurizáció?
Úgy értem, az elkényelmesedés.
Online vásárlás: A média is mondja, hogy online vásárolni kényelmesebb!
Viszont tapasztalat, hogy: A futár költség sokkal drágább, mintha elmennénk ingyen a boltba, vagy, ha beutaznánk a legközelebbi városba.
Rendeltem, és utánna variáltak, hogy most ez nincs, az nincs, válasszak másikat.
Szerintem, az a jobb, ha elmegyünk, és a saját szemünkkel látjuk, és még ki is próbálják a boltban, ha kérjük.
Az okostelefonok: A jövőben az embertársaink csak másodlagosak lesznek, míg elsődleges lesz a telefonunk.
Nem nagyon foglalkozunk majd az emberekkel, a telefonunkkal fogunk majd nekik köszönni az utcán.
Megromlik sok vagy rengeteg emberi kapcsolat.
És az okos tv.
Nincs ezzel semmi baj, bár én elvoltam a bunkofon nokiámmal is, ami ha leesett, előbb tört össze a padló, mint a képernyő.
Amúgy ha nem figyelünk oda egymásra, azért nem a tévé, meg a telefon a hibás. Pl amikor valami fontos emberrel beszélek és megy a kedvenc sorim, akkor lehalkítom és max kihagyok egy részt. Meg ha valaki, amikor velem van, csak a telefonját nézegeti, az annyit sem érdemel, hogy leköpjem, mert alapvető tiszteletről van szó.
De a nyelvtankönyv nem ront el senkit!:) Melegen ajánlom neked is.
18/L
Mint annak idején jött a gépesítés, ami rengeteg ember munkáját tette tönkre. Vagyis munkanélküliek lettek, mert a gép dolgozott helyettük.
Most is lesz ilyen probléma, csak ez még rosszabb tendenciában mutatkozik majd.
10 év múlva úgy elk*vul meg elb*ul a fiatalság, hogy csak nézünk.
SP meg Byalex es ratyisapkát hordanak, tehát utánozzák az énekeseket, emellett félmeztelenül fényképezik magukat, emberek! És fiúk! Ez műr most jelentkezik, nem is kel arra még 2 évet sem várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!