Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire lesz majd nekünk jó...

Mennyire lesz majd nekünk jó a közekedő futurizáció?

Figyelt kérdés

Úgy értem, az elkényelmesedés.

Online vásárlás: A média is mondja, hogy online vásárolni kényelmesebb!

Viszont tapasztalat, hogy: A futár költség sokkal drágább, mintha elmennénk ingyen a boltba, vagy, ha beutaznánk a legközelebbi városba.

Rendeltem, és utánna variáltak, hogy most ez nincs, az nincs, válasszak másikat.

Szerintem, az a jobb, ha elmegyünk, és a saját szemünkkel látjuk, és még ki is próbálják a boltban, ha kérjük.

Az okostelefonok: A jövőben az embertársaink csak másodlagosak lesznek, míg elsődleges lesz a telefonunk.

Nem nagyon foglalkozunk majd az emberekkel, a telefonunkkal fogunk majd nekik köszönni az utcán.

Megromlik sok vagy rengeteg emberi kapcsolat.

És az okos tv.

2013. dec. 17. 18:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj, bár én elvoltam a bunkofon nokiámmal is, ami ha leesett, előbb tört össze a padló, mint a képernyő.

Amúgy ha nem figyelünk oda egymásra, azért nem a tévé, meg a telefon a hibás. Pl amikor valami fontos emberrel beszélek és megy a kedvenc sorim, akkor lehalkítom és max kihagyok egy részt. Meg ha valaki, amikor velem van, csak a telefonját nézegeti, az annyit sem érdemel, hogy leköpjem, mert alapvető tiszteletről van szó.

2013. dec. 17. 19:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Az ilyeneken felesleges gondolkodni. Úgysem tehetsz semmit. Engem is zavart ez az egész ,de ilyen veszett ügyek miatt nem érdemes háborogni. Kérdésre válaszolva: Közeledő futurizáció? Szerintem már itt is van. Nem, nem lesz jó nekünk.
2013. dec. 17. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:

De a nyelvtankönyv nem ront el senkit!:) Melegen ajánlom neked is.

18/L

2013. dec. 17. 20:55
 14/20 A kérdező kommentje:

Mint annak idején jött a gépesítés, ami rengeteg ember munkáját tette tönkre. Vagyis munkanélküliek lettek, mert a gép dolgozott helyettük.

Most is lesz ilyen probléma, csak ez még rosszabb tendenciában mutatkozik majd.

2013. dec. 17. 21:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Mindenkit beszippant a média által kínált dolgok, és úgy viselkedünk majd, (okostelefon, trendi pláza divat), mint a bedrogozott emberek.
2013. dec. 18. 01:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez sajnos egy visszafordíthatatlan folyamat. Nem lesz ez jó, remélem az ilyen robotok mindenhol időket nem kell megélnem, de sajnos esély van rá.
2013. dec. 18. 16:58
 17/20 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg a média teszi tönkre a fiatalságot! Az énekesekkel, trendi divattal, okostelefonokkal. És persze mindig menő dolgokat gyártanak, ami a fiatalságot vonzza.
2013. dec. 18. 18:19
 18/20 A kérdező kommentje:

10 év múlva úgy elk*vul meg elb*ul a fiatalság, hogy csak nézünk.

SP meg Byalex es ratyisapkát hordanak, tehát utánozzák az énekeseket, emellett félmeztelenül fényképezik magukat, emberek! És fiúk! Ez műr most jelentkezik, nem is kel arra még 2 évet sem várni.

2013. dec. 18. 19:29
 19/20 A kérdező kommentje:

Média teszi: byalex: [link]

forrás. napiszar: [link]

2013. dec. 18. 19:36
 20/20 A kérdező kommentje:

Vagy mutassak még olyat, amit direkt a média kreál a fiatalságnak: [link]

egyenlő

One Direction (a fiatalok nagy kedvence)

[link]

2013. dec. 18. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!