A hajléktalanok/koldusok kajak piára, cigire/drogra költik el amit össze szednek pénzt?
Azt mondta ismerősöm, hogy nem ad egyiknek se hiába mondja, hogy kajára kell, akkor vesz nekik egy zsömlét. Mert mind piára/cigire szokta elkölteni!
Igaz ez?
Én még hajléktalant nem láttam beszaladni a boltba kannásért...
Pénztárba dolgozok (Tesco)
Szoktak hajléktalanok is vásárolni (gondolom nem meglepő), s az egyik folyton a 2l-es bort veszi, mások szépen megveszik a tescos májkrémet, hozzá a zsemlét stb..
Ezt is koldus válogatja, de én speciel nem adok pénzt.
Ha van kaja nálam, oda adom. Ha nincs, de van időm megkérdem megvárja-e amíg beszaladok a boltba.
A múltkor odajött hozzám egy Nő egy kisgyerekkel kérdezte adok-e neki egy zsemlére, közöltem, hogy nem, de úgy is a pékségbe megyek reggelit venni, szívesen veszek egy kakaós csigát vagy valami mást, amit a gyerek szeret. Erre rám nézett, s sértődötten tovább ment.
Szerintem értelmes ember elfogadta volna, hisz egy csiga 150 ft körül van.. Vagy egy bukta, vagy bármi.. De neki nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!