Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon furcsa vagyok?

Nagyon furcsa vagyok?

Figyelt kérdés

Engem nem az tesz boldoggá, és kapcsol ki, ami nagyon sok embert. Írják itt sokan, hogy milyen jó, hogyha este hazamegy várja a család. Aztán megbeszélik a napot, mindent közösen csinálnak. Mindig együtt vannak.

Engem viszont az kapcsol ki, ha este hazaérek, és senki nincs a lakásban, végre csend vesz körül. Senkivel sem kell beszélnem, nem kell meghallgatnom senkit, engem sem kérdezget senki. Csinálok egy forró fürdőt, utána leülök a kedvenc fotelembe egy jó könyvvel, vagy tévézek, vagy valamelyik hobbimnak élek. A hobbijaim sem olyanok, hogy nagy társasággal lehetne űzni őket.

Éltem már együtt férfival, de egyáltalán nem éreztem magam ennyire kiegyensúlyozottnak, és nyugodtnak, mint most, hogy egyedül vagyok. És nem tudom elképzelni most, hogy ezt a nyugalmat fel tudnám még egyszer adni egy férfi miatt.

Ez nagyon furcsa, vagy csak egyszerűen én ilyen vagyok?

2013. dec. 13. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:
nem
2013. dec. 13. 16:00
 2/2 anonim ***** válasza:
miért lenne furcsa ha te így érzed jó magad akkor csináld ugyanígy mint eddig
2013. dec. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!