Szerintetek ez beteges dolog?
Figyelt kérdés
egy fiút elkezdtem elemezni buszon, hogy milyen személyiségű lehet, mire gondol stb. (voltam már bent pszichiátrián is)2013. dec. 12. 16:04
1/9 anonim válasza:
Húúú, voltár már bent... Aztaaaa....
Egyébként unalmában sokmindenen töri az ember a fejét. Főleg ha tinilány és meglát egy tinifiút.
2/9 anonim válasza:
voltál - bocs, pedig nem is tini vagyok, csak kapkodós.
3/9 anonim válasza:
megdugnálak a buszon.... Az beteges?
4/9 A kérdező kommentje:
szerintem csak féltékenyek vagytok rám
2013. dec. 12. 16:14
5/9 anonim válasza:
Messzire kerülöm a kórházakat, ha csak tehetem. Nincs szükségem a nővérkék és doktorbácsik "szeretetére". Megkapom a családomtól és a barátaimtól. Így egészséges akarok maradni mindig.
6/9 anonim válasza:
Dehogyis, nálam (és másoknál is) ez mindennapos, elképzelem, hogy vajon milyen ember lehet, miért néz olyan csúnyán, mi történhetett vele, milyen lehetett a gyerekkora... :) De számomra ez szórakoztató, legalább nem unatkozom a buszon. :D
7/9 A kérdező kommentje:
de én sokkal mélyebben belegondolok a dolgokba
2013. dec. 12. 18:03
8/9 anonim válasza:
Én is szoktam, de nekem általában be is jönnek az elemzéseim. Milyen mélyen gondolod bele magad?
9/9 anonim válasza:
ha te is fiú vagy akkor szimplán buzy vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!