Kedves Férfiak! Válaszolnátok nekem? (egyéb kifejtés lentebb)
Kissé nehéz megfogalmazni, hogy mit szeretnék kérdezni, mert spontán ötlet volt, hogy ide írjak. Igyekszem velősen, egyszerűen és érthetően kérdezni. Figyelem a körülöttem lévő kapcsolatokat, és megfogalmazódtak bennem a következő kérdések:
- Miért fontosabbak a szent barátok?
- Miért nem tudtok végig csinálni egy napot/hetet piálás nélkül?
- Miért nem tudtok udvarolni?
- Miért nézitek a nőket idiótának (főleg azokat, tényleg nem adnak rá okot, és tényleg sok energiájuk van bennetek, hogy szalonképes maradjon a kapcsolat)? Értem ezalatt, hogy a V.I.P. udvarlás korszak csak az első három hónapot bírja ki. És utána? ..
- Miért veszitek természetesnek, hogy a nő megvan és meg is marad? (ez nem így működik, hogy most már lehet hátradőlni ... )
- Miért nem vagytok kíváncsiak a véleményükre?
- Miért kell mindig fogni a kezeteket?
- Miért vagytok ennyire kényelmesek?
Természetesen elismerem a másik oldalt is, hogy egyre több az idióta nő, akiben nincs erkölcsi érték, de miért nem veszitek a fáradtságot, hogy megdolgozzatok a kapcsolatotokért?
Tudom, hogy most hím soviniszta pocskondiázás következik, mert ez is jellemző, hogy rögtön visszatámadtok. Higgyétek el, igazán nem vagyok ellenetek, csak szeretném tudni ezeket (nem csak magam miatt).
Az értelmes válaszokat megköszönöm!
Pusszantás :)
U.i.: Akinek nem inge .... ;)
28/N.
Mindig imádom, mikor a kérdező már előre kifejti, hogy nem fogad el ellenvéleményt, és ha valaki bármit másképp gondol mint ő akkor az rögtön "hím soviniszta pocskondiázás". :)
"Miért fontosabbak a szent barátok?"
Mi az a szent barát? De mondjuk itt épp azt tapasztaltam, hogy sok lány ki akarja sajátítani a párját (és persze fordítva is igaz), és amint 1 percig nem vele van, már meg is a sírás rívás.
"Miért nem tudtok végig csinálni egy napot/hetet piálás nélkül?"
Mit tartasz piálásnak? Egyrészt ha valaki olyat fogsz ki aki tényleg piál, akkor azt láthatod az elején is, másrészt nem mindenki piál egész héten. Na meg heti 1-2 sörözés nem nevezhető piálásnak ha kulturáltan, és mértéket tartva iszik valaki.
Bár itt vissza is kérdezhetnék, hogy miért jó 20-on 30-on felüli "hölgyeknek" a saját hányásukban fetrengeni tök részegen?
"Miért nem tudtok udvarolni?"
Egyrészt, van aki tud, másrészt azért a mai világban sajnos nincs erre akkora igény egy bizonyos női rétegnél. Amúgy aki a hódítást mondta, nagy zöld kéz, teljesen igaza van.
"Miért nézitek a nőket idiótának? Értem ezalatt, hogy a V.I.P. udvarlás korszak csak az első három hónapot bírja ki. És utána?"
Egyrészt, keress normális férfit aki nem néz idiótának, másrészt szerintem sok nő képes a ló túloldalára is átesni, és folyamatos udvarlást vár el, holott egy idő után szerintem nem arról kéne szólnia egy kapcsolatnak hogy még mindig próbálnom kell megszerezni a nőt.
Ez persze nem azt jelenti hogy nem kell kedveskedni, bókolni a másiknak, de egy idő után elvárható hogy komoly kapcsolathoz méltóan viselkedjen mindkét fél.
"Miért veszitek természetesnek, hogy a nő megvan és meg is marad?"
Nem természetes, mindkét félnek tenni kell a dologért, sok kapcsolat itt száll el, de szerintem az is túlzás mikor valaki hónapok, vagy évek után is játssza az agyát, és folyamatosan meg kell hódítani.
A többi kérdés meg teljesen egyéni dolog, bár nagyjából az egész az, csak ahogy mondják, te kifogtál egy hülyét, és ebből jön hogy minden férfi hülye.
Kedves kérdező!
Mivel a felsorolásodból max. 1-2 részlet illik rám, arra nem tudok érdemben válaszolni. De azért visszakérdeznék: Te gondolkodtál már azon, hogy neked miért az ilyenek jutnak? Lehet, hogy Te se vagy olyan tökéletes, mint amilyennek gondolod magad? Csak mert a feleségem pl. nem tartozik az általad idiótának nevezett nők közé, és érdekes módon a párja se olyan lett, mint amilyennek a férfiakat jellemezted. És tudom, hogy az elődöm se olyan volt, szóval szerintem működik a "zsák a foltját" effektus.
Szia,
De jo kerdes!!!
Megprobalom oszinten.
"- Miért fontosabbak a szent barátok?"
Nem fontosabbak, de nem fogom magam kitenni annak, hogy az asszony elvehessen a baratimtol. Ugy gondolom, hogy a barat egy esetleges szakitas/valas utan is barat marad.
"- Miért nem tudtok végig csinálni egy napot/hetet piálás nélkül?"
Ez fel van fujva. Nem is kommentalom.
"- Miért nem tudtok udvarolni?"
Piszok jo kerdes! Mi van akkor, ha a parunknak sokkal jobban udvarlunk, mint a kozertes kiscsajnak.
Csak a parunk mar immunis ra, a masik kislany meg még nem.
"- Miért nézitek a nőket idiótának (főleg azokat, tényleg nem adnak rá okot, és tényleg sok energiájuk van bennetek, hogy szalonképes maradjon a kapcsolat)? Értem ezalatt, hogy a V.I.P. udvarlás korszak csak az első három hónapot bírja ki. És utána? .."
Mibol gondolod, hogy az elso harom honap az alap. Az alap az 3-50 ev egyutteles. Ami elso 3 honap extra tuzzel kezdodik. Naivsag keresni ezt az extra tuzet a 18. ev vegen.
"- Miért veszitek természetesnek, hogy a nő megvan és meg is marad? (ez nem így működik, hogy most már lehet hátradőlni ... )"
Mibol gondolod, hogy van osszefugges a teperes es a no melletted marad kozott? Egy pasi minel jobban teper, annal unalmasabb.
Minel inkabb szabad, annal erdekesebb.
"- Miért nem vagytok kíváncsiak a véleményükre?"
Dehat azok vagyunk! Es sulyozzuk is a maga helyen!!! ;D
"- Miért kell mindig fogni a kezeteket?"
"- Miért vagytok ennyire kényelmesek?"
Hogy ujra tudjunk az Élet-ben ferfikent talpon maradni es minel nagyobb gesztenyet a szerelmunknek kikaparni.
Pacsi Kislany!!!
Fel a fejjel!
39F ;)
Tyűha! :)
Nos, hát lássuk. Először is bocsi, hogy nem reagáltam a kommentekre, nincs saját gépem otthon, a telefonom meg nem alkalmas sajnos válaszadásra, de elolvastam mindenkit. :)
Néhányan félreértettétek, nem magamról írtam, ahogy azt már bele is írtam a kérdésembe, hogy figyelem a körülöttem lévő embereket és kapcsolatokat, és ezekből születnek a kérdéseim, mert egy-két dolgot nem értek, pláne, mert nem én éltem át ezeket a gondokat. Egy-kettő pontban sajnos igaz, belefutottam éretlen kapcsolatokba, akikre jellemző volt néhány pontom. Hirtelen ezek jutottak eszembe, mert még sosem írtam ide, és spontán ötlet volt. De volna még egy pár elgondolkodtató kérdés, majd legközelebb megfogalmazom őket. Azok már mélyebb tartalmuk lesz :) . Történetesen a lakótársam kínlódását látom és hallom. Amiket mesél, az röhej a köbön.
Látom, többen nem értettétek, hogy "szent barátok" kifejezés mit is jelent. Ez az én kitalált fogalmam (le is fogom védetni :P :) ). Azt jelenti, hogy a barátoknak valamiért fontosabb szerepük van egy csalásapa/férj életében mint a családja/felesége. Nemrég olvastam itt egy kérdést egy kedves feleségtől, aki arra volt kíváncsi, hogy mások férje is elkényelmesedik-e évekkel az esküvő után, és vajon másoknál is jellemző jelenség -e az, amikor a férj fogfájósan tesz valamit a családért, de a barátokért örömmel bármit? Ennek az okát nem értem. Azokra a tipikus "zsíroskenyér felfogásúakra" gondoltam elsősorban, akik megmaradtak az önző ösztönöknél, és meg is állt a tudomány a szexnél meg a vedelésnél. Nem véletlenül kérdeztem ezeket. Volt, aki közületek írta, hogy egy-két sör bőven belefér hetente az aktív pihenőidőbe. Igen, szerintem sincs ezzel gond, amennyiben mértékkel történik a kortyolgatás, és az a nemes cél, hogy takarékon legyen az eszük jégeralsóban a fotelban tévét bámulva :))) . A lakótársam és partnere 37 és 40 közötti korosztály. Meglehetősen friss kapcsolat, és már az első hónapban akadtak problémák pl. az ivással kapcsolatban. A "fiatalúr" addig udvarolt aktívan, amíg a lakótársam rá nem förmedt a túlzott ivásra. Szerintem tökéletesen érthető, hogy az ember lánya rühelli az ilyen életmódot. Én sem ilyen családban nőttem fel hála az égnek. A pali besértődött emiatt (amúgy is egy elég nebántsvirág természet közel 40 évesen, egy szót alig lehet kihúzni belőle), hogy úgy értelmezte, hogy lakótársam nevelni akarja. Szóval, csak addig szerelmes egy férfi, amíg ő irányít(hat)? ......
Várom a további válaszokat :) És köszönöm az eddigieket!
Üdv: "Királylány" :)
Oké, a kommentem eleje kicsit zavaros ... Tehát:
Egy-két jellemző pontot én is átéltem néhány kapcsolatom során, de súlyosabb helyzeteket kikerültem, pl. a tütükézés. Isten őrizz, hogy ilyen kapcsolatba szaladjak bele!!
Már nem tudom hányadik választ írtam, de én voltam az egyik aki nem tudta, hogy mik azok a szent barátok. Sejtettem, de így már biztos.
Nem védeni akarom a nemem, mert teljesen jogos a kérdésed és van alapja. Sajnos. És sajnos az is igaz, hogy mindegyik oldalon vannak problémák. Kortól, nemtől függetlenül. Szerintem a fő probléma itt az, hogy az emberek érzelmi intelligenciája erősen konvergál a nullához, de én úgy vettem észre, hogy ennek a sima IQ-hoz is van köze. Na de nem akarok itt ilyen mélyen elemezgetni.
Szerintem már az ovitól, általános iskolától kezdve alapvetően rossz a nevelés, aztán később a média is rátesz még jópár lapáttal zenéktől, filmektől kezdve a magazinokon, újságokon, reklámokon, weboldalakon keresztül...
Azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ahány ember, annyiféle gondolkodásmód. Szerintem az emberek minimum fele arra sem lenne képes, hogy megfogalmazza mit vár egy kapcsolattól. Jó persze, az ilyen egyszerűbb emberkéket nem nehéz megérteni. Legyen sör meg p|na aztán ennyi az élet értelme. Na de mi van a női oldallal? Vagy azokkal a férfiakkal akinek ez nem elég?
Szerintem ezt nem is olyan nehéz átlátni. Akinek elég ennyi, az csak az elején játssza az agyát. A hiszékenyek bedőlnek a csillogásnak, nagy szavaknak és kevés kivétellel a nagy szavak nagyot is ütnek. Szerintem egy okos nő könnyedén kiszűri az ilyeneket. Én még mindig abban hiszek, hogy - bár manapság egyre nehezebb ilyet találni, de - azzal az emberrel lesz a legkevesebb gond később is, aki már a legelején is őszinte és egyszerűen csak saját magát adja, nem akar többnek látszani, stb..
Lányból is nagyon kevés ilyet ismerek, fiúból is. Kicsit álmos vagyok már, hogy ezt folytassam de talán a lényeget le is írtam. Az őszinteség. Azt nem tudom megérteni, hogy az embernek van szája, mégsem mondja el a másiknak, hogy mi a célja vagy mit szeretne, amikor már azon a ponton vannak.
Tök egyszerű ez, mert ha valakinek más céljai vannak, mondjuk egyik fél szeretne gyereket, a másik nem, akkor nem erőltetem a dolgot. Barátság persze még attól független lehet ha úgy alakul és később akár még változhatnak is a dolgok. Azt pedig már le se kéne írni szerintem, hogy amikor két embernek egyforma célja van és kedvelik/szeretik is egymást, boldogok együtt, akkor... van még kérdés? :)
Na mindegy. Most én bonyolítom szerintem ezt a dolgot. Az a helyzet, hogy sokfélék vagyunk. Lehet az embereket csoportokba sorolni, de nem biztos, hogy sok értelme van. Az elhamarkodott döntések mindig nagyobb kockázatot rejtenek, Először a két fél alaposan ismerje meg egymást, a "szakítás" pedig ne legyen a világ megszűnése hanem egy erény. Egy olyan dolog, ami azt jelenti, hogy a másikat elengedem, hogy tovább keresse a boldogságát és nem láncolom magamhoz, hogy szenvedjen. Ha valóban szeretek valakit, akkor képes vagyok elengedni. Ezt nekem is nagyon nehéz volt megérteni mert persze fáj.. fáj keresni egy hasonló embert, mert idő és energia. De közben tudod, hogy a másik talán boldog. Viszont a másik oldalon is szar lenni mert úgy hogy legyek boldog, ha tudom, hogy az akit elhagytam, emiatt szomorú? Érdekes kérdések ezek de az élet nem 2 nap, van amihez lelki erő és akarat is kell. Persze ha vannak barátok, ők sokat tudnak segíteni. Na és ők itt jönnek képbe de majd egyszer róluk külön írok, hogy férfi szemmel mit is jelentenek a barátok. Ez lehet, hogy elég kusza lett, ezért elnézést is kérek akkor. A fogalmazókám nem mindig tökéletes :)
Méltóztatott válaszolni a királylány:)
A válaszod csak terelés, semmi más. Továbbra is tartom magam ahhoz, amit írtam. Ott van benned a tüske. Mellesleg általánosítasz, és ez nagyon nem szép dolog. Nem vagy egy kicsit feminista? Minek foglalkozol ilyen férfiakkal? Miért nem a normálisakkal kezdesz? Én se veszem számításba a nekem nem megfelelő nőket. Még csak annyira se, hogy kérdést írjak ki róluk;)
Egyedülálló vagy?
Én 38 éves családapa vagyok, és csak a magam nevében válaszolok.
Barátok kevesen vannak, és igazán akkor töltöttünk együtt sok időt, amikor mindketten egyedül voltunk.
A szesz, én szeretek az italt, és néha meg is kívánom. Olyankor kimegyek a spájzba, és töltök magamnak, és ha kér, a páromnak is. Átlagos fogyasztásom borból 1 üveg / hó, pálinkából, Unicumból, és egyéb töményból pedig fél liter per év összesen. Kocsmába én nem járok.
Ami a nők lenézését illeti, az rám (remélem) nem jellemző, én ha valakit lehűlyézek, az nemtől független. Bár az igazat megvallva én sokkal több idióta pait látok, mint nőt. Az a baj, hogy a legtöbb férfi félreérti azt, hogy mit jelent férfinak lenni, és ezért viselkednek úgy, ahogy. De ezek a lelki selejtek nem csak a nőkkel szemben hülyék, hanem egymással szemben is. Ezek miatt a "férfiak" miatt vannak a családon belüli erőszakok jelentős része, ezek miatt a "ferfiak" miatt vannak tele a börtönök, és ezek miatt vannak a háborúk, a terrorista támadások, és minden, ami rosszá teszi a világot.
Én azt tanácsolom, ne foglalkozz idiótákkal. Lehet, hogy megnyerő testi adottságokkal rendelkeznek, hisz a természet így kompenzál, de belül üresek és romlottak. Kerüld a kocsma és disco töltelék, csak gyalázkodni képes, a magát mindenkinél okosabbnak tartó pasikat, és megleled az igazi, emberileg is érzékeny, értékes férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!