Mit gondoltok a napirend általi életről?
Attól függ, mit jelent a napirend. A munkaidő adott, ott is be kell osztani, hogy mikor mit kell tenni. És mindig van egy csomó intézni való magányügyben is, azt is ki kell találni előre, hogy mikor, mire van idő. És a barátokkal is általában előre megbeszéljük a programokat, nem csak úgy beállítunk egymáshoz. Ez napirendnek számít?
Ha igen, szerintem enélkül nem is lehet élni normálisan.
A film engem is érdekelne. :)
Egyébként hosszútávon tényleg nem kifizetődő ez a napirend általi élet. Egyetértek az előttem szólókkal. Ez csak ideig-óráig működik,amíg túl zsúfolt 1-2 heted és szükséges az idődet beosztani,hogy mindent időben befejezhess. Persze azt megint más,ha valaki minden nap sportol valamit,vagy mondjuk 7 órakor takarodót fúj,de még alvás előtt olvasgat az ágyban. :)
Vérmérsékleti típus függvénye is ez...
Nekem totál nem való, az bizonyos. Valaki írta, hogy a munkához ez passzol. Az enyémhez biztos nem. A munkaidőt is mindig rugalmasan kezeltem, mert a 9-5 egyáltalán nem illeszkedett a saját ritmusomhoz. A munkát nem osztottam be, csak csináltam és kész. Teljesen jól működött. Hiába is osztottam volna be, ha egyszer hirtelen kaptam meg a designertől az anyagot, ami nélkül nem tudtam tovább haladni, másszor pedig jött a telefon, hogy 2 órán belül kell egy banner... A határidő szent, annyi.
A párom fix munkaidőben dolgozik, akkor csinálja a munkát, amikor az megjelenik, semmit nem lehet rajta szervezni. Én szerveztem, de nem azt, hogy mit mikor csinálok a napon belül, az teljesen felesleges dolog lett volna.
Nyilván munkafüggő is, hogy lehetséges, érdemes-e az ilyesmi, s gondolom, még akkor is emberfüggő a dolog.
Néha azért próbálkozom tervekkel. Aztán a lehető legtávolabb esik tőle a valóság. Ez már egyéni probléma persze. De minden kis flancot akkor sem akarnék megszervezni. Ott van pl. az, hogy mit főzök. Ez kivételes eseteket kivéve teljesen spontán, délben még azt sem tudom, fogok-e főzni (igazából a főzés elkezdése után félórával tudom nagy, de közel sem 100%-os biztonsággal megmondani, mi lesz az étel). Pillanatnyi hangulaton múlik.
Ja és ha az ember alkata megfelelő is... Vannak váratlan események...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!