Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért van ez h a...

Szerintetek miért van ez h a legtöbb lány nem vonzódik a 195 cm, vagy afeletti fiúkhoz?

Figyelt kérdés

Multkor feltettem 1 kérdést itt h melyik vonzóbb ha vki 185 vagy 195 cm magas.14-ből 11 a 185 cm-t mondta.Szerintetek jó ez a magasság?Igaz az h minél magasabb annál jobb,én 195 cm vok és még növésben vok 18 évesen.Régen mindíg azt mondtam magamnak h jó ez a magasság,de mostmár megváltozott a véleményem.

Köszönöm h végigolvastad :) s a választ is :)

2013. dec. 9. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb kislány nem szeret nyújtózkodni.
2013. dec. 9. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Magas lányt kell keresni 180cm-est vagy afelettit ,mert ők is gondban vannak ,és megoldódik a probléma.
2013. dec. 9. 18:54
 3/5 anonim válasza:
mert a legtöbb lany alacsony... pl én 160 hogy neznék ki egy 195 cm fiu melett :))) mint törpe és az óriás:D.........mondjuk ott van shakira (157) és Piqué(192) is :-? ....
2013. dec. 9. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten kedvelem a magas fiúkat, mindegy, hogy 185, 195 vagy 205 cm magas. :) Szerintem nem vagyok egyedül vele. ;)
2013. dec. 10. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pont, hogy imádom a magas fiúkat, sőt, általában csak őket veszem észre, DE ha ehhez vékony az egész ember, főleg a lába, akkor nem adja be úgysem, akármilyen magas. Legyen azért normál testalkatú!
2013. dec. 10. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!