Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? (bővebben lent)

Miért van ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha néha körülnézek, mindenki annyira ráér, unatkozik, suli után, és hétvégéken egész nap fent lóg a neten, és a közösségi oldalakon, de semmi értelmeset nem csinál. Senkinek nem kell otthon mondjuk segítenie, vagy nincs otthon tényleg valami munka? Manapság a szülők ennyire elkényeztetik a gyereküket? Vagy ez is egy új "divat"?
2013. dec. 8. 10:08
 1/1 anonim válasza:

Hmm.. ez egy nagyon jó kérdés, én is szoktam ezen töprengeni.

Már beszélgettem erről a barátaimmal és azt mondták, hogy nekik nem kell nagyon semmit csinálniuk. A szüleik többnyire otthon vannak és megcsinálják amit kell.

(de ha valamit esetleg kell csinálniuk, akkor rögtön kiakadnak, másnap a suliban nekem panaszkodnak...)

Meg sok gyerek azt mondja, hogy nagyon sokat kell tanulnia, ezt a szülők elhiszik és hagyják a gyereket :P

Majd ezeknek a gyerekeknek lesz gondjuk felnőttkorukban.

És ez szerintem nem helyes dolog, mert mondjuk én itthon megcsinálok mindent, főleg ha a szüleim egésznap dolgoznak, mellette meg is tanulok meg szabadidőt is hagyok magamnak.

2013. dec. 8. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!