Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok kétszínűsködni...

Amazon lány kérdése:

Miért nem tudok kétszínűsködni és megjátszani magam? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy nagyon természetes vagyok és emiatt könnyen zavarba lehet hozni. Nem tudok kétszínűsködni és rögtönözni. Az emberek többsége pedig, ha ezt észreveszi, kihasználja és visszaél vele. Ilyenkor elkezdenek velem mesterkélten finomkodni, úgy beszélnek velem mintha nagyon kedvelnének és közben csak túl akarnak beszélni és zavarba akarnak hozni, mert én ilyenkor azt se tudom hogy reagáljak, mit mondjak, borzasztóan tud idegesíteni, mert tudom, hogy csak megjátsza magát velem szemben. Nekem nincsenek ilyen "eszközeim", nincs hozzá képességem, hogy fel tudjam velük venni a versenyt, és hozzájuk hasonlóan tudjak "színészkedni". Ezt pedig ők úgy veszik, hogy erősebbek nálam és uralkodni tudnak felettem. Mit csináljak, hogy ne vegyék észre rajtam, hogy zavarban vagyok? Más is van így, hozzám hasonló helyzetben?

Egyébként kénytelen vagyok velük beszélgetni, mert a munkám során gyakran fel kell vennem velük a kapcsolatot.

2013. dec. 2. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyenge bőrű, vörös srác vagyok (A hajam bebarnult), és hamar elpirulok, ha zavarba hoznak. Mivel tudnak zavarba hozni? Számomra vonzó nő (ritkán van ilyen a szemem előtt) egyértelmű nyomulása, vagy a hibáim, hazugságaim felfedésével. Mi a teendő? A jó nőkkel vigyázok, tehát csak ésszel, hazudni nem szoktam, nehogy lebukjak, és hibázni nem szeretek szándékosan, tehát ha tehetem, mindent maximálisan jól csinálok meg. Így kerülöm ki a problémát. :) 23f
2013. dec. 2. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sokan vagyunk

És akkor még hozzájön, hogy nem is hazudunk, nyalizunk, fúrunk....

Szóval nem vagyunk túl jó érdekérvényesítők.

Amíg másnak kell dolgozni addig a munkánk sem annyira elfogatott...

Én szerencsére "vállalkozó" vagyok, és gy viszonylag jól boldogulok, de aki hazudik, félrevezeti a népet, az többszörösét keresi a szakmámban ugyanolyan feltételek mellett (vagy még kevesebbet is tud szakmailag).

A kérdésre a megoldás az én verziómban:

kerülni kell a problémás helyeteket.

2013. dec. 2. 21:06
 3/3 anonim válasza:
100%

énis hasonló vagyok. általában mindenkivel normális vagyok és őszinte de sajnos éltek már vissza ezzel..

én nem tudom elviselni ha valaki uralkodni akar rajtam ezt általában támadásnak veszem ideges leszek és elmondom az őszinte véleményem beolvasok neki.

h mit tehetnél? nemtudom mi lehetne ilyenkor a helyes lépés hiszen minden ember más de ha továbbra is tűröd és végig hallgatod a kétszínű szövegüket akkor sosem fog változni a helyzet.

mond el az őszinte véleményed nekik olvass be keményen vagy akármi de ne hagyd magad mert a sok idegeskedés csak neked árt!

2013. dec. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!