Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is utáljátok az x-faktor...

Ti is utáljátok az x-faktor műsorvezetőit?

Figyelt kérdés
Én személy szerint rühellem Lilut és Bencét.
2013. dec. 1. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
X-faktort,nna.
2013. dec. 1. 22:09
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Engem Bence irritál nagyon. Beképzelt, játssza az agyát mindenki előtt. Próbál vicces lenni, pedig rohadtul nem az. Liluval nincs bajom. Ő csak csinálja amit mondanak neki. És kifejezetten jó műsorvezető szerintem. És tényleg látszik rajta, hogy unja ezeket a megjátszott poénokat. Mondjuk nem csodálom.
2013. dec. 2. 11:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és utolsó válaszolónak írnám, hogy IGEN, én is így vagyok vele, azért is utálom őket, mert azok az előre megírt, megjátszott poénok nagyon gázak.
2013. dec. 2. 15:01
 14/15 anonim válasza:
83%

OFF

Mièrt kell utàlni azokat,akik nèzik a müsort?!

Ennyi erövel mi is utàljuk azokat,akik nem nèzik -.-

Èn birom amugy a müsorvezetöket,na de Adèltól falra màszok.

2013. dec. 3. 18:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Lilunak vastag a felső karja, előnytelenek neki a rövid ujjú felsők. Az arca is... na inkább hagyjuk. Maga a személyisége is nagyon ellenszenves nekem.

Bencének vannak jó pillanatai, de valamikor már tényleg sok egy kicsit. Ugyanez Adélról is elmondható, de ő cuki csajszi.

Szikora jó arc, remek párost alkotnak Gesztivel. Tóth Gabi húzza le nagyon a mentorok nívóját. Alföldi legalább melegszívűen áll mindenkihez.

2013. dec. 4. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!