Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Segitség, holnap tánc, és...

Segitség, holnap tánc, és nagyon félek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mindjárt itt a szalagavatóm, már csak napok kérdése. Két táncot csinálunk, egy keringőt, illetve egy osztálytáncot. A keringőt imádom, viszont az osztálytánc...sajnos nagy a baj. Eleinte is nagyon féltem tőle, de bejártam a próbákra, és megcsináltam. Viszont egy idő után a félelem annyira urrá lett rajtam, hogy nem tudtam részt venni pár próbán. Az osztályfőnököm felajánlotta, hogy ne vegyek részt, viszont mindenki más részt vesz....annyira kivagyok, hogy mindeni megjegyzi, mennyire megváltoztam. Mindenen sírnom kell, ha haza érek nem tudok tanulni, hanem egész nap gyomorgörcsöm van. Olyan érzésem van, kintha nem tudnám befolyásolni a tetteimet, és nem én lennék. Járok pszichológushoz, őse tud mást mondani, vagy megcsinálom, vagy nem. Nem tudom megcsinálni, de ha kiszállok kudarcélményem van. Viszont a próbákon se tudok részt venni, múltkor felmentem a terembe míg a többiek próbáltak, és ott ültem egyedül, mert nem mertem lemenni....nem tudom mit csináljak...részt akarok venni, de hogy?
2013. dec. 1. 17:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehetetlen h olyan szornyu tanc legyen amit keptelenseg megcsinalni... Nekem januar vegen lesz a szalagavato es olyan mutatvanyom lesz h a fiuk a fejuk fole vesznek majd hatra dobnak es labbal erkezem le jo esetben...
2013. dec. 1. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!